IGN: NobodyCaresYou
Zdravím,
1. _Moravak_
2. Urážky člena AT
3. 21:25 27.06.2020
4. Yomo
5. Dočasný
6. Myslím, že ban je z části oprávněný. Člena AT jsem vulgárně neurážel, akorát si to vzal moc osobně. Navíc, pokud už to někdo bere jako urážky, tak to určitě nebyly urážky, za které by jste dostali ban na 7 dní.
7. Myslím, že to je popsáno nahoře. Navíc Yoma uráželo více lidí, ti dostali max. mute či kick.
8. Myslím, že to byla maximálně provokace a za tu se většinou ban nedává. Můžete si projít log.
Děkuji a přeji pěkný den,
s pozdravem Moravak
IGN: YomoSK
Myslel som si, že to podáš... Takže, k banu:
Dôvod banu je pravdivý, sám si to nižšie uznal, napíš mi prosím ťa nicky, kto ma ešte urážal. Berme to tak, že ako si urazil mňa, že by to nebolo, až tak závažne, ale hneď potom si narážal na stromy, ktoré podľa teba builderka nevie stavať. Do 7d som počítal aj stupňovanie trestov, keďže máš už veľký banlist + to čo mám vyvádzaš s pár hráčmi/hráčkami nie je podľa môjho názoru na úrovni človeka (prepáč). Ban je za mňa, a ako si písal aj za teba oprávnený, ak nepríde od teba odpoveď vlákno zamknem, ak chceš dôkaz banu napíš mi na: yomo@minicraft.cz. Unban zamietam. Pekný deň :)
Kontakt: Steam | Profil | Discord - Yomo#6982 | Email
IGN: NobodyCaresYou
Hráče, co tě uráželi, ti psát nebudu. Pokud se ti chce, můžeš si je najít sám v logu. K té builderce. Neřekl jsem jaká a ani jsem to neměl v plánu, takže to nemuselo být mířeno na nikoho. Klidně to mohlo být na jakoukoliv builderku na serveru. A nejen v AT, koneckonců builderka může být každá žena či dáma, která staví. Zajímavé je, že tu zmiňuješ můj banlist a řídíš se tím, jenže u jiných hračů se tím neřídíš. Jestli to slouží jako záminka k tomu dát mi vyšší ban, to nevím. A nemusíš mě hnedka urážet. Důkazy hledat nemusíš, snad vím, co jsem napsal. Proto si stojím za tím, že jsem nepsal vulgárně a urážky nebyly tak hrozné na to, abych dostal ban na 7 dní. Jinak ano, před nedlouho dobou jsem měl ban od BettuQui na 7 dní za urážky AT. Ten stejný měla _BrokenDevil a dopadlo to tak, že dostala unban. Akorát já jsem to neřešil. Proto bych z tohodle banu úplně nevycházel. Jinak ještě nechápu, proč se k tomu vyjadřuje moderátor/builder, který ani není ve vedení a u dané situace nebyl.
IGN: YomoSK
Kontakt: Steam | Profil | Discord - Yomo#6982 | Email