despawnovani veci • Minicraft.cz

Foxinnka
Sponzor++

21 postů
19 reputace

IGN: Foxinnka
Od Foxinnka » přes 4 let

zdravím. včéra jsem si všimla že se poněkud rychle despawnují věci kvůli tomu jsem ztratila pár věcí vím asi je to pro to aby se server nesekal, ale je otravné si pořád kupovat nové a nové věci když se mi despawnujou 

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let

Tak je dávej do beden...nechápu proč je vyhazuješ. Bezvýznamné vlákno.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Hauvikk
Sponzor++

85 postů
64 reputace

IGN: Hauvikk
Od Hauvikk » přes 4 let

Od toho tu jsou na survivalu chestky a shulker boxy (Scháranky) myslím si že málo hračů využívá shulker boxy k uskladnění věcí.

S pozdravem Hauvik ;)

Szyho27
Sponzor++

246 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 4 let

Zdravím,

věci se pravděpodobně despawnují rychleji aby nevznikali zbytečné lagy. Pokud jsi věci vyhodila, místo toho aby jsi si je uložila do chestky či jak ostatní hráči ti zde říkají, tak je to tvůj problém. Každopádně počkám na odpoveď saffa jestli se nejedná o bug.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
GejmronCZ said:

Tak je dávej do beden...nechápu proč je vyhazuješ. Bezvýznamné vlákno.

Čau, neviem prečo by bolo vlákno bezvýnamné. Hráčka to môže v pohode myslieť tak, že niekomu hádzala nejaké itemy, a práve v tomto čase sa itemy despawnuli. Stalo sa mi to niekoľko krát, naštastie to nebolo nič vzácne. Takisto som nie raz rozbil truhlu či už omylom alebo z dôvodu presunu itemov do druhej, pár mi ich ostalo na zemi a za 3 sekundy sa despawnuli.  

Legi:)

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 4 let
Legenda02 said:

Čau, neviem prečo by bolo vlákno bezvýnamné. Hráčka to môže v pohode myslieť tak, že niekomu hádzala nejaké itemy, a práve v tomto čase sa itemy despawnuli. Stalo sa mi to niekoľko krát, naštastie to nebolo nič vzácne. Takisto som nie raz rozbil truhlu či už omylom alebo z dôvodu presunu itemov do druhej, pár mi ich ostalo na zemi a za 3 sekundy sa despawnuli.  

K tomu slouží /trade, ale chápu jak to myslíš. Taky by mě to štvalo. Ovšem to tu nezmínila. Pokud to tak bylo,  tak to sem připiš @Z03Games

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 4 let
GejmronCZ said:
Legenda02 said:

K tomu slouží /trade, ale chápu jak to myslíš. Taky by mě to štvalo. Ovšem to tu nezmínila. Pokud to tak bylo,  tak to sem připiš @Z03Games

Tak zas, keď idem hodiť kámošovi nejaké itemy, nebudem to predsa robiť cez trade :D. 

saffers
Majitel

5702 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 4 let

Zdravím,

itemy se na Survivalu despawnovávají po 100 sekundách (výchozí je 300 sekund), kdy je aktivní chunk. Jedná se o omezení, kdy někteří hráči mají ve svých farmách plné truhly včetně hopperů a poté se dané itemy pouze "válí" na nich, což v několikatisícovém počtu takových entit nezanedbatelně vytěžuje server. Na běžné hraní ani dlouhé dopravníky itemů by to nemělo mít vliv.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva