Unban- Monster9898 • Minicraft.cz

Monster9898
Sponzor

18 postů
0 reputace

IGN: Monster9898
Od Monster9898 » přes 5 let

1.nick na serveri: Monster9898

2. Dôvod banu: ,,Cheating"

3. Dátum a čas banu: 30.5.2020 o 20:56

4. kto mi ban udelil: saffers

5. druh banu: dočasný

6. prečo chceš unban? mám na serveri kamarátov, premium rank, je to jediný server na ktorom hrávam, na severi som strávil veeeľa času a trvalo mi dlho kým som získal všetky veci a štatistiky, ktoré teraz mám (už to budú 4 roky od mojich začiatkov na serveri)

7. Prečo si myslíš že ban je oprávnený alebo neoprávený? Myslím si že ban je neoprávnený pretože počas udelenia banu som nebol na PC za 2. nemám v PC žiadne hacky a potom ešte to video ktoré poslal saffers v mojej predošlej žiadosti o unban (odkaz na toto video som nenašiel) som na KitPvP fightil s volakým týpkom čo sa volá stVeder a ani neviem že som proti nemu bojoval pretože som počas udelenia banu nesedel pri PC

8. Dôkazový materiál nemám (je to nepovinné)

saffers
Majitel

5758 postů
7956 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím,

podklad k trestu nalezneš v předchozí žádosti o unban. V případě, že za tebe měl cheatovat někdo jiný, tak budu potřebovat více informací pro ověření - zda i někdo další znal tvé přihlašovací heslo apod.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Monster9898
Sponzor

18 postů
0 reputace

svoje heslo od prihlasovacieho účtu som nikomu nezdelil

saffers
Majitel

5758 postů
7956 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím,

vzhledem k tomu, že připojení z IP adresy v době, kdy jsi dostal ban proběhlo poprvé, je na ní registrováno více účtů, kde je aktivní ban a zprávy v chatu neodpovídaly zbytku, tak jsem ti udělil unban.

Nové přihlašovací heslo ti zašli do zprávy zde na webu a dej si pro příště pozor na to, aby jsi jej znal jen ty - přihlášení proběhlo na 1. pokus, takže jej dotyčný musel znát.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Monster9898
Sponzor

18 postů
0 reputace

OK díky moc vlákno môžete uzamknúť keďže daná situácia je vyriešená