AdminTeam sa nudí, nevie čo má robiť. • Minicraft.cz

FrayerSamo
Hráč

15 postů
4 reputace

IGN: IwannaDotInName
Od FrayerSamo » přes 5 let
  1. Tvůj nick na serveru: IwannaDotInName
  2. Důvod banu: Obchazeni banu
  3. Čas a datum banu: 19.6. 18:05
  4. Nick admina který ti udělil ban: kaktusator_666
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP): Dočastný
  6. Uveď proč chceš unban: Vy sa buď musíte nudiť, a preto hľadáte dôvody pre hráčov, aby ste ich zabanovali, alebo ste fakt oné, nebudem sa vyjadrovať.
  7. Proč si myslíš ze je nebo není ban oprávněný: Dostal som ban za obchadzanie banu, že vraj nejaky jankohrasko ci co :D:D Vzivote som taky nick nemal.
  8. Důkazní materiál (Nepovinné): Naco dukazovy material, ked vy isto musite vediet, ze som nemal  ziaden nick jankohrasko ci jake nicky tam su, asi sa moc nudite, ze ?

Baterkou mi

V noci svieti

Pandel do ksichtu

J*bem mu matku

-----------------------------------------

Fiji, Fiji

Skero jak mango chutí

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 5 let

Zdar,

Žádost o unban zamítám.

V důvodu banu jsou napsané tvoje nicky, nebo alespoň nicky evidované na tvojí IP adrese. Oba nicky mají aktivní ban za Cheating a jsou udělené ani ne měsíc dozadu, takže si tu nevymýšlej hlouposti, že ty nicky neznáš.

Díky,

kaktusator_666

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"

FrayerSamo
Hráč

15 postů
4 reputace

Prosím? Ja si vymýšľam, hej ? Ty musíš byť tiež pekne mimo. Mi chces povedať, že ty svoju ip nechávaš verejné len tak na internete, že ?

Baterkou mi

V noci svieti

Pandel do ksichtu

J*bem mu matku

Fiji, Fiji

Skero jak mango chutí

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

Od rakvik » přes 5 let

Když se připojíš na server, tak ti asi musí být jasné, že server získá informací o tvojí IP adrese. Takže mám přístup k tvojí IP adrese i nickům na ní přihlášené.

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

FrayerSamo
Hráč

15 postů
4 reputace

Áno, presne to je to, o čom píšem. Preto nepoužívam len tak svoju ip, ale ako myslíš. Ak sa s tým nedá nič robiť, tak v prípade ak si budem chcieť kúpiť unban na SVOJ NICK IwannaDotInName, budem môcť dostať znova ban za to, že obchadzam Ban aj keď si ten unban kúpim, či si mám zmeniť ip, alebo nechápem.

Baterkou mi

V noci svieti

Pandel do ksichtu

J*bem mu matku

Fiji, Fiji

Skero jak mango chutí

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

Od rakvik » přes 5 let

Unban na IP bych ti dal pouze, pokud by jeden z nicků s aktivním banem nebyl podobný tvému na fórum. Také je tvůj nick IwannaDotInName registrovaný od roku 2019 a vždy byl na stejné IP. 

FrayerSamo
Hráč

15 postů
4 reputace

Dobre, nebudem riešiť to, že si mimo. Poďme riešiť to, ako sa dostať späť na server, aj cez to že tam mám ban. Ak si kúpim unban, bude môj nick IwannaDotInName čistý, alebo budem môcť znova ban za obchádzanie banu?

Baterkou mi

V noci svieti

Pandel do ksichtu

J*bem mu matku

Fiji, Fiji

Skero jak mango chutí

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

Od rakvik » přes 5 let

Na nicku ban nemáš, ban je pouze na IP, takže se na server dostaneš až na IP ban nebude. Upozorňuji, že se unban na IP nedá koupit, takže si budeš muset počkat.

FrayerSamo
Hráč

15 postů
4 reputace

Dobre, čiže kvôli tvojej demencii nemôžem hrať na serveri, na ktorom som si kúpil VIP, jo?

Baterkou mi

V noci svieti

Pandel do ksichtu

J*bem mu matku

Fiji, Fiji

Skero jak mango chutí

FrayerSamo
Hráč

15 postů
4 reputace