IGN: GejmronCZ
IGN: panic_exe
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Neviem, prečo bol panicov príspevok zmazaný, no hold, kopiu žiaľ nemám. Ban na IP máš po dobu 4 mesiacov, skrátim ti ju do 1.7.2020.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: Desting_
@panic_exe tam říkal, že je to správně napsané a myslím, že ještě něco ke @GejmronCZ, on to nahlásil a já jsem to smazal, prostože to bylo zavádějicí a myslím si, že to není správně podle osnovy
1. Žádost není nadepsána Unban - NICK
2. Není uveden nick na serveru
3. Není uveden druh banu
4. Není uvedeno proč chce unban
(5. Není uvedeno proč je neoprávněný)
v případě potřeby mě kontaktuj
IGN: panic_exe
Desting_ said:@panic_exe tam říkal, že je to správně napsané a myslím, že ještě něco ke , on to nahlásil a já jsem to smazal, prostože to bylo zavádějicí a myslím si, že to není správně podle osnovy
1. Žádost není nadepsána Unban - NICK
2. Není uveden nick na serveru
3. Není uveden druh banu
4. Není uvedeno proč chce unban
(5. Není uvedeno proč je neoprávněný)
Do dovodu zmazania mojho prispevku si neuviedol dovod, ktory by som porusil a jednalo sa o prispevok k tematu. Ziadost podla osnovy je, vobec nechapem preco si tam dal ,,nesmysl" aj ked to bolo spisane uplne jednoznacne. Vsetky ine faktory v ziadosti o unban sa daju precitat - keby hrac mal vymysleny nick, ktory sa nikdy neregistroval je uplne jasne, preco sa MUSI riadit osnovou, ale ked sa registroval pod nickom, ktory realne vlastni je hlupost dodrzovat kazdy jeden bod.
1. Dal by sa prehliadnut
2. Nick mas zadat pri registracii
3. Da sa pozriet v banliste
4. To jedine tam nejak silno chyba
5. Mohol byt opravneny
IGN: MILENAJETETA
Žiadosť o unban bola dostatočná na to, aby som pochopil o akého hráča ide a aj to, za čo presne mal ban.
Taktiež poprosím Destinga, aby veci zhodné s témou nemazal a keď už, tak aby si aspoň chvíľu uschoval ten zmazaný text. Žiadosť týmto uzatváram, keďže to podstatné je vyriešené.
Milenoš
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz