IGN: Honza79
Dobrý den,dnes jsem hrál na skypvp a došel jsem do arény a byly tam další 2hráči.Do jednoho jsem začal hitovat a najednou jsem dostal ban za teaming,ale ban byl neprávem..Builderka xSadBejbyy mě zabanovala aniž by viděla jestli teamuji nebo ne. Takže jsem dostal ban neprávem a to nejhorší je že jsem přišel o hodně cené věci.žádám o vrácení mých věcí a potrestání builderky xSadBejbyy..Jelikož je to slovo proti slovu tak žádám o nějaký dukaz nebo něco podobného.Pokud se to nějak nevyřeší nebo to nebudete chtít řešit tak bych byl spokojen kdyby jste mi vrátili mé věci o které jsem přišel aniž by mě někdo poctivě zabil.
IGN: PolakJack
Ahoj, o svoje veci sa báť nemusíš, budú ti vrátené po skončení banu. Kontaktuj potom online AT a oni ti ich vrátia bez nejakých problémov. Teraz však počkáme na vyjadrenie @xSadBejbyy
PJ
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: Amelii_
Brý ráno přeji vám všem.V helpop jsem ti psala, že tvé věci má tvůj "spolu pachatel" Ban právem byl, kdyžtak až budu u kompu tak sem snad hodím video.
Jenže ten také dostal ban, Do arény přišel hráč, a tvé věci sebral. Ten potom ale umřel a věci mám teď já. Písni mi na majnu které věci to byly.
Na videu které je potom u konce, si do něj začal bouchat ''Chestplatem'' (Brnění) jelikož se sekal. (Jde to tam i vidět) Byly jsme u vás dvě, a koukali na vás. Na videu jsou některé věci ohledně AT, nevím jestli to sem mohu dát.
Šulínek.