Unban - _ImN0tLegit • Minicraft.cz

INL
Hráč

14 postů
3 reputace

IGN: INL
Od INL » přes 5 let

Zdravím,

1. Nick na serveru: _ImN0tLegit
  2. Reklama
  3. Čas a datum banu: 20.5.2020 18:12h
  4. Ban udělil/a: E04ma_
  5. Dočasný: 30dní.
  6. Chci si normálně zahrát na serveru.
  7. Myslel jsem že na kitpvp je hacker, tak jsem mu řekl ať jde 1v1, ale řekl sjem že někam jinam než na minicraft. Rozhodně jsem nechtěl dělat reklamu jinemu serveru, jen jsem chtěl jít tam a zase zpátky... tak to taky proběhlo, poté jsem dostal ban za reklamu. A takhle to dělá celkem dost hráčů. Ani jsem neřekl něco jako pojďte tam, jen tam a zase zpatky...(Prvně jsem dostal jen mute od: _villag3r_, pak jsem až dostal ban od E04ma_)

villag3r
Sponzor++

96 postů
142 reputace

IGN: _villag3r_
Od villag3r » přes 5 let

Cau, ja som ti dal mute za nazor servera, Ema ti dala ban za IP servera. Nechám k tomu vyjadriť ešte ju.

INL
Hráč

14 postů
3 reputace

Od INL » přes 5 let

Ahoj,

jak za názor servera ? jen říkám ře tu je nanic anticheat.. 

Ve hře jsou 3 lidi s nepovolenýma modama, kteří nedostanou ban/kick od anticheatu, ale pak tam jsem já a dostanu kick za Hitreach. Měli by jste s tím něco dělat.

(jen takový příkald: když jeden hráč couvá a kouká dopředu na jiného hráče, tak ten hráč co jde směrek k němu popředu a hituje, tak dostane kick za hitreach..)

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
Anticheat je taký aký je a my s ním pracujeme. Tak isto, pokiaľ majú hráči podozrenie na cheat, tak funguje report systém alebo helpop systém. Ty si dnes dostal IP ban za obchádzanie banu, takže zrejme si si tým pokazil nádej na unban.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

INL
Hráč

14 postů
3 reputace

Od INL » přes 5 let

Do /report píšu skoro pořád, ale dost často se nic nestane.. Ted ale nechci nějak pomlouvat server.

Jen mi přijde ban na měsíc jen za to že jdeme ne jiný server a hned zpět trochu moc.

Pro objasnění obchazení banu... na jiný nick jsem šel z jiného počítače... čiže nechápu proč jsem ho dostal.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

No žiaľ, ak si napísal plnohodnotnú reklamu na iný server, tak sa to podľa banovacieho poriadku tak trestá. Nejedná sa o myšlienky, ktoré ste chceli docieliť následne.

Tak či tak, obchádzal si ban na rovnakej IP. A keďže si mal rovnakú IP, tak ani zmena počítača nepomohla. 

INL
Hráč

14 postů
3 reputace

Od INL » přes 5 let

No, jako plnohodnotnou reklamu bych to asi nebral.. Neřekl jsem napříkal něco jako "pojďte vsichni tam a tam" ani jsem to nějak nespamoval jen jsem napsal kam ma jít a pak jsme šli zase zpět. Toť bylo vše, a za toto mam dostat ban na měsíc. A pokud vím, tak to že mám stejnou IP adresu ješte nic neznamená. Stejnou IP může mít dalšich 5 lidi. 

Děkuji

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Nabudúce to napíš v msg. V msg sa to tak nehrotí, ak to druhému hráčovi nevadí.

A inak, ban som nedal ja, akurát som chcel poopraviť pár chybných údajov tu v topicu.Ostatok už prenechávam na autoroch banov.

INL
Hráč

14 postů
3 reputace

Od INL » přes 5 let

Dobře,
děkuji za radu. Počkám teda na vyjádření od autora banu.

Hesko
Hráč

76 postů
19 reputace

IGN: Hesko
Od Hesko » přes 5 let

Ban je oprávněný zde máš důkaz že si napsal celou IP serveru a za to je minimální ban na 30 dní https://ctrlv.cz/lduq

Krásný den přeje Hesko