IGN: Romik99
Romik99
Obchadzanie banu (dcfegrrh)
23.3. 2020 14:26
MILENAJETETA
Dočasný
Neoprávněný ban
Ban není orpávněný, jelikož každý člověk, který nemá doma Veřejnou IP Adresu ví, že IP adresu, kterou má jeden člověk, může mít v jednom státě více lidí různě po státě. Ještě k tomu já se přihlašuji z 3-5 IP Adres. Jedna jediná z nich mi patří, ta je Veřejná, poté se připojuji v práci přes IP, kterou má Obchod v Tescu České Budějovice, poté se připojuji z IP adresy svého paušálu, poté ještě z IP kterou má můj brácha doma. Počítač ze kterého se připojuji je pracovní, každou chvíli mohu být na jiné IP adrese. Ten nick, který mi prý "patří", nebo obcházím ban, který dostal ten Nick co je zmíněn výše, vidím poprvé. Když se podíváte na mé logy, ty logy dosahují až třeba 5 let zpět. Na serveru jsem hrával dřív, přidali jste nový herní mód OneBlock, potom co na něm nahraji 15h, tak dostanu ban, to není moc dobrá ukázka funkčnosti vašeho AT, protože jestli banujete za více nicků na jednu IP adresu, tak asi nevíte, jak internet a IP adresy fungují, jak jsem již popsal výše. Proto žádám o unban. Děkuji za budoucí komunikaci či vyřešení tohoto problému. Protože tohle opravdu není rozumné. Děkuji.
S pozdravem Roman Weselowski.
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz