IGN: BauMoc_
_villag3r_ ako ti mam duokaz ked mam ban ale viem že tedy som mal zapnuty plot chat lebo ešte pred tym som sa s RisgreSK rozpravali do plot chatu o verzii 1.15.2 a tak viem že som to pisal do plot chatu. videl som ako pišem do plot chatu a nie do verejneho. Jednoducho som plot chat nedeakivoval.
IGN: Hesko
@MaxPro147 můžeš pořád vytvářet zbytečné vlákna?? pořád každý den tři vlákna vytvářet neuvěřitelné prostě máš ban a konec!
Krásný den přeje Hesko
IGN: GejmronCZ
Pardon, ale já se na to už nemůžu dívat.
@MaxPro147 ban máš za reklamu. Za každou reklamu ať ji napíšeš kamkoliv je ban. Je to zhruba 1-3 měsíce.
Nezáleží kam si ji napsal a ani kolikrát, za reklamu je prostě vždycky ban a smiř se s tím. S tímhle neustálým vytvářením nových vláken a neslušnému chování ti to tak i zůstane a akorát docílíš banu i tady na webu.
Pokud máš důkaz, že si psal do plot chatu, tak sem dej screeny nebo nějaký důkazní materiál. Svědci se jako důkaz nepočítají.
Odpověd si dostal, takže už nevytvářej další vlákna a přestaň říkat, že bys za to měl mít mute, to ani náhodou. Podle mého je banovací pořádek stanoven docela dobře.
Snad jsem odpověděl i za AT...zamknout prosím.
Gejmron.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: KJG_Fanpage
Porusujem pravidlo, Ale do Unban / Nahlasovani hracu muze mluvit jenom Hrac co ban dostal a AdminTeam
IG: KJG_Fanpage
Nepouzivam Zdravim a Dekuji moc. :/ Tak si to domylete.
IGN: AileXXX
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: Cyborggg_
Ahoj,
nemusíš tímto tak masivně spamovat fórum. Vyříď si to s daným členem v PM na webu. Vás hráče prosím, aby jste se nevyjadřovali do žádostí o unban, je hezké že se snažíte pomoct, ale sami tím riskujete ban na webu. Pravidla jsou pravidla.
Zamykám.