[SURVIVAL] - Pridat stolicky nebo stoly • Minicraft.cz

KJG_Fanpage
Sponzor

23 postů
3 reputace

IGN: KJG_Fanpage
Od KJG_Fanpage » přes 5 let

Zdravim, napadl mne napad. Do survivalu pridat nejake stoly a stolicky. :D Protoze Sice se Drevene stairs a Fence s pressurem je peknej ale je odehranej. :D Napriklad nekde v domu by to vypadalo lepe jak nejake schody. :D

/KJG

IG: KJG_Fanpage

Nepouzivam Zdravim a Dekuji moc. :/ Tak si to domylete.

KJG_Fanpage
Sponzor

23 postů
3 reputace

IGN: KJG_Fanpage
Od KJG_Fanpage » přes 5 let

Jo a taky tam par hracu maji Restiky a Fast foody a ja nevim co. :D

IG: KJG_Fanpage

Nepouzivam Zdravim a Dekuji moc. :/ Tak si to domylete.

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let

Asi by som už mal ísť spať, ale že čo? akože niečo ako vozidla z FunCreativu - zlozite entity poskladane z blockov? Nie rozhodne nie... aj keď viem že ja k tomu moc veľké slovo nemám, ale viem čo by povedalo vedenie: zbytočné. A tak to aj je. Schody fungujú, keď tak ich dozdob, nebuď lenivý a učite prídeš na to ako spraviť jednoduché veci bez toho aby si ich musel spraviť zložitou cestou. Už tu bol nápad o armor standy, s tým som tiež nesúhlasil, ale v porovnaní s týmto mi až taký zlý nepríde.

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

Emeqq
Hráč

70 postů
54 reputace

IGN: Emeqq
Od Emeqq » přes 5 let

Čau, myslím si že to je celkem zbytečné, jak už psal Obchodnik. Pokud chceš, nábytek si ze schodů a cedulek můžeš udělat celkem jednoduše pokud nejsi líný. Nesouhlasím s tímhle návrhem..

:)))))))

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Rozhodně by to vypadalo pěkně, ale nechceme z toho mít druhý FC v survival módu. Navíc se musí myslet na zatížení serveru a to už teď bych řekl, že je docela slušné, když se jedná o tak hranou část serveru.

Za mě ne. Lze to udělat i normálně a taky to vypadá hezky.

Rada: Čím větší to uděláš, tím více to můžeš vydetailovat a tím lépe to bude vypadat...ale nesmíš to přehnat.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."