IGN: AileXXX
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: GejmronCZ
Zajímavé by to bylo, hlavně pro hráče, co stavěj jako magoři. Souhlasím :D
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: Obchodnik003
Na druhú stranu armor standy sú entity, a ak chceš napr. len aby ti držal pár blockov, tak by sa to pridávať nemalo, prípadne by to mali dostať len najvyššie hodnosti napr. len SP++, Lebo už teraz sa šetrí s tým že max. 10 spawnerov na chunk, mobom vypli AI, šípy miznú prakticky hneď (3sec or so),premazávajú itemy kažďých 5 min. a pod... čiže zrejme sa to zamietne, lebo by to zvýšilo ich používanosť a samozrejme, potom by sa zas museli robiť škrty niekde inde. Podobne ako dôvod prečo sa nepridá Observer do shopu je, že keď ich treba craftiť tak sa až toľko nepožívajú, a teda lagujú server menej.
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
Nemyslím, že by to nějak zvedlo nároky na výkon. Sice to je entita, ale armor standy tu jsou už teď a zakázané nejsou. Hodně hráčů je využívá, tak proč ne je využívat lépe? S omezením si nejsem tak jistý, ale asi bych souhlasil. Jinak Obchodníku, nemusíš hned všechno odsoudit a pak říct, že by to šlo... to tu část s jasným NE můžeš vynechat a říct rovnou jak by to šlo a + a - samozřejmě.
BTW Aile... sponzorů je asi třetina serveru, souhlasím s omezením pro sponzory a vyšší, ale pokud to bude lagovat, tak jen pro S++.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
@AileXXX presne tak, dajú sa vycraftit z vecí ktoré nájdeš v shope, ale je pochopitelné že pokial vyslovene observer nepotrebuješ, a nevidíš ho v shope tak ťa nenapadne použiť ho.
a @GejmronCZ žiadnu časť s jasným NIE som tam nedal (ak by tam aj bola tak nevidím dôvod odoberať ju), a + tam dávať nebudem rovnako ako ty si nedal žiadne mínusy. Napísal som z 80% fakta a 20% svoj názor.
No... anyway, Armor standy sa používajú, ale myslím že keby si prešiel všetky resky tak by si našiel možno 1-2 armor standy na resku, možno ani to nie. A treba mať napamäti že je to entita a môže mať dosť veľa rôznych tagov už keď nie je editovaná: 4 sloty a otočenie. + vykreslenie samotných itemov (animované svietenie armoru, skin hlavy a pod.).
+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
@Obchodnik003 opakuješ se. Je fakt, že by se to trošku zvýšilo, ale nepočítám, že nějak moc. Většina hráčů o tom ani nebude mít povědomí, že to tam vůbec je. Dále jsem řekl docela mínusy, ale nemyslím, že by to nějak lagovalo...pokud ano, tak stojím za tím, co jsem napsal výše.
BTW Mileno, souhlas.
Opakujem sa, a vidím že nie som jediný, no ako pozerám, tak pozerám ale mínusy z tvojej strany tam nevidím (vyjme tú poslednú správu) neviem kde ich tam vidíš ty...
Prvá správa len subjektívny názor, potom plusy vo forme Nemyslím že by to zdvihlo nároky na výkon, a že by si súhlasil s obmedzením na hodnosti (čo nie je mínus pre nikoho, len pre niekoho je to plus) a ďalej konštatovanie že nie sú zakázané čo je už skôr neutrálne. Tak sa netvár že ty alebo ktokoľvek iný by mal byť nezaujatý voči každej téme, mňa osobne by to napríklad potešilo mať ten editor, ale je to už priveľmi "creativeácke" a nechcem aby na úkor takýchto dekoračných záležitostí musela byť obmedzená ďalšia významná game mechanics, ako napríklad spomenutí vygumovaní mobovia, čo mi ako Survivalistovi nesmierne vadí.