IGN: AileXXX
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: GejmronCZ
Na toto téma jsem se ptal saffa již několik let zpátky a odvětil mi "Pokud o to bude zájem, tak klidně.". To pořád platí a já bych uvítal třeba FutureCraft, FTB, Nargbox nebo Hexxit, či legendární Čarovňák (nebo módpack, který bych mohl klidně vytvořit na přání hráčů a požadavků serveru....nejen já, na serveru je mnoho hráčů, co to umí). Aspoň bych měl, kde hrát a měl jistotu, že kdyby to skončilo, tak bych dostal svou stavbu nebo něco z toho, co bych potřeboval / chtěl, pokud bych si o to napsal.
Ovšem je tu i taková věc, že velká spousta věcí je právě ve vývoji a bude ještě chvilku trvat než se to zrealizuje, včetně žádaných Anni, BedWars či Prisonu. Musíte si uvědomit, že takováto věc by vyžadovala nábor členů, kteří mají s módy zkušenosti (někteří aktuální členové by tam být třeba mohli) a hráli by primárně na módovaném serveru. Tím pádem by se nejspíše vytvořila další větev AT (a že už jich tam je teď až až).
Musíme si uvědomit, že na vytvoření tohoto nápadu momentálně nejsou ani čas, ani lidi a bylo by s tím spoustu práce sladit módy a pluginy. (v případě vlastního módpacku, popřípadě vlastního klienta jako třeba u McTitánu)
Za mě bych to klidně bral. Pro YTbery je to trošku jako dar z nebes :D
Spousta kontentu a failů (neplatí pro mě, já umim s módy docela slušně :D...hlavně technickými)
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: GejmronCZ
@kyngskyngs BedWars jsou ve vývoji již delší dobu a jen se čeká na pár detailů jinak jsou hotové. Mapy na to jsou, takže tak. Když chodíš do Building Clubu, tak tam něco pochytíš, co není ani tajné.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."