Vyhadzovanie soupiek na kitpvp • Minicraft.cz

Woho
Hráč

9 postů
3 reputace

IGN: Woho
Od Woho » přes 5 let

Dobrý deň, myslím si, že by bolo lepšie ak by sa polievky dali vyhadzovať.

Dôvod:  Vezmite si, že ste nový hráč, máte radi pvp a idete si zahrať kitpvp... Ale v tom zrazu zistíte, že sa polievky nedajú vyhadzovať, všetci majú najlepšie kity a nemáte šancu.

Skrátene: Chcem vyhadzovanie soupiek preto, aby mali hráči nejakú tu šancu zabiť aj "Diamanťákov"..

Ďakujem za pochopenie.

-Woho

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Ahoj, tohle se tu už jednou probíralo, taky od nějakého nového hráče. Rovnou ti řeknu jaký byl výsledek a hlasování: návrh zamítnut.

rozhodně opět nesouhlasím, tohle nemá vliv na to jak si dobrej a musíš vzít v potaz i to, že pak budou mít stejnou výhodu všichni, tudíž na to nebude mít nic vliv. Takhle si stačí stoupky stacknout a hodit do invu a naházet další jako vždy. Navíc aspoň neni bordel na zemi, co zbytečně laguje server (a že to je poslední dobou dost zalagované...pociťuji už dokonce i FPS dropy z 80 na 30, což se nestávalo).. ano dá se nastavit okamžité mazání itemů, ale pak bys mohl vyhodit i meč například a to už by taková sranda nebyla. (jasně i to se dá nastavit)

Za mě ne a tím končím. Pokud půjdeš hoooodně daleko do historie nápadů, tak tam uvidíš vlákno, kde se tohle rozebíralo.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

GREPLINKHOOK
Hráč

8 postů
8 reputace

IGN: GREPLINKHOOK
Od GREPLINKHOOK » přes 5 let
GejmronCZ said:

Ahoj, tohle se tu už jednou probíralo, taky od nějakého nového hráče. Rovnou ti řeknu jaký byl výsledek a hlasování: návrh zamítnut.

rozhodně opět nesouhlasím, tohle nemá vliv na to jak si dobrej a musíš vzít v potaz i to, že pak budou mít stejnou výhodu všichni, tudíž na to nebude mít nic vliv. Takhle si stačí stoupky stacknout a hodit do invu a naházet další jako vždy. Navíc aspoň neni bordel na zemi, co zbytečně laguje server (a že to je poslední dobou dost zalagované...pociťuji už dokonce i FPS dropy z 80 na 30, což se nestávalo).. ano dá se nastavit okamžité mazání itemů, ale pak bys mohl vyhodit i meč například a to už by taková sranda nebyla. (jasně i to se dá nastavit)

Za mě ne a tím končím. Pokud půjdeš hoooodně daleko do historie nápadů, tak tam uvidíš vlákno, kde se tohle rozebíralo.

Urcite bude 1 sekundu leziacia prazdna polievka na zemi zhadzovat server :-)

Woho
Hráč

9 postů
3 reputace

Od Woho » přes 5 let

takže proste chceš nechať aby sa soupky nevyhadzovali, aby hráči museli 2 hodiny zarábať na diamantový kit aby aspoň niekoho zabili? Zamysli sa nad sebou.

Taktiež existujú soupky ktoré po vyhodení zmizia.

Alebo môžu urobiť soupky ktoré zmizia po použití.

Chápem, tvoj názor, ale sám máš dobrý kit a si dobrý hráč, neskusil si sa niekedy vcítiť do kože hráčov ktorých zabíjaš?...

Ďakujem.

-Woho

lubimbianku
Hráč

3 postů
6 reputace

IGN: lubimbianku
Od lubimbianku » přes 5 let

Prispevok zmazany a uzivatel zabanovy. PJ

Woho
Hráč

9 postů
3 reputace

Od Woho » přes 5 let

:DDDDDDDDDDDD

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

@Woho Ano to je pravda, ale musím říct, že se občas takhle opravdu snažím vcítit a můj názor to nemění. Za těch 4,5 roku, co tu hraju bych si těžko zvykal na něco nového. To platí i u dalších hráčů. Navíc jak jsem řekl, tohle by nic nezměnilo v poměru nových a starších hráčů a pokud seš v PvP špatnej, tak to úprava polivek nezmění. To se musíš hold naučit sám a zvyknout si. Navíc na vydělání coinů tu jsou i jiné minihry než je KitPvP. Tam totiž takoví jako ty spíše coiny ztrácí za kupování soupek než by vydělávali.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Woho
Hráč

9 postů
3 reputace

Od Woho » přes 5 let

Zmení to, a veľmi, ako vidím, o pvp nič nevieš tak nemá zmysel sa tu vyjadrovať, je to tvoj názor.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

Spíš naopak, nechápu jak může tohle změnit tvůj skill.

Ať se vyjádří i další PvPeři... @desig @snolax a další...

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Vyhazování soupek by nelagovalo server, ani tvůj PC, soupky by se ihned smazaly.

Vyhazování by bylo podle mě dobré.

Změnilo by to dost.