Neadekvátní chování xSadBejby, ke mě. • Minicraft.cz

Elylith
Hráč

5 postů
13 reputace

IGN: Elylith
Od Elylith » přes 5 let

Ahoj, dnes jsem byl v dosti pozitivní náladě a jak je mým zvykem tak chodím na váš web denně se podívat jak sem s náborem.

Dnes mi bylo dáno že nejsem přijat, respektoval jsem to a jen chtěl vědět důvod, tak jsem zašel na ts3 se zeptat tady vaší Builderky alias xSadBejby a bylo mi řečeno že prý si myslí že mám stáhle stavby.Toto mě dosti poškodilo a nevěřil jsem jak to mohla říct.Dokáži si najít lidi, kteří mi to dosvědčí takže v tomhle by problém nebyl.

Hlavním problémem je že vaše builderka vynáší, tím mám namysli že mi řekla že je více převaha mínusů než plůsu, což je zakázané.

Ale co mě opravdu naštvalo a donutilo sem jít ( TAK ŽE POTŘEBUJI ABY JSTE POCHOPILY JAK JE VAŠE BUILDERA ÚŽASNÁ. ), vypráví Builderům že prý jsem byl na nějakým WarfareMC zažádal o buildera, ano to je pravda ale to že říkala že jsem tam měl práva a nic nepostavil není pravda a nelíbí se mi že členka vašeho AT lže vlastním kolegům.Aby to nevypadalo že jsem tu naprázdno tam zde předložuji důkazy k mé pravdě. 

https://ctrlv.cz/m3mE https://ctrlv.cz/VVCo https://ctrlv.cz/6GXW https://ctrlv.cz/0n4Q 

Děkuji mockrát, Elylith. 

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
PETICI!

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

Moravak
Sponzor

23 postů
24 reputace

IGN: NobodyCaresYou
Od Moravak » přes 5 let

Zdravím,

Kolik ještě bude potřeba důkazů k tomu, abyste už konečně uznali, že Bejbyy se chová nevhodně a ne ji všichni pořád hájili ? Upřímně je mi z této situace špatně a jsem rád za každého, kdo se snaží přispět k řešení této špatné situace ohledně chování Bejbyy.

MÁME HOLÉ RUCE ! :C

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
Ale nie. @saffers @TomasC

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

DaXer0
Sponzor++

16 postů
18 reputace

IGN: DaXer0
Od DaXer0 » přes 5 let

Zdravím, ja viem bejby sa nechová 3x najlepšie, ale dajte jej už pokoj, kukám stále web a stále vidím, jak ju dakdo nemá rád, jak sa ku dakomu chová zle atď, niesme kamarádi, ale už mi to leze na nervy!. Začal som tu hrať kôli dobrej komunite, a nie kôli tomu aby som videl 24/7 jak ju nemáte radi alebo stále na ňu hádźete špinu, ďakujem s Pozdravom DaxeroPL_YT :). a už sa teším jak polovica serveru bude hovoriť kraviny o mne, ale je mi to jedno, prosím spametajte sa a dajte tej babe už pokoj. Ani nikomu z vás by sa nepáčilo kebyže je tu na fórum o vás 240 článkov, že sa neviete chovať atď, ďakujem za prečítanie, spravodlivosť sama! tak ešte raz s pozdravom Daxero :) pardón za gramatické chybi, ale už je večer a som hrozne unavený xD

IG - @daxerko

DC - stanko!#6757

DaXer0 is here.heart

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Bejby je v poho, ale Elylith stavby určitě nestahuje - proč furt někdo když má dobré stavby automaticky stahuje?

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Já jsem s Bejbyy nikdy neměl žádný konflikt a moc jsem neřešil, co se dělo. Vím, taky mi leze na nervy, že jí tu furt někdo řeší a několikrát jsem říkal, že už to prostě stačí, ale nepřestali jste a nedodali jste příslušné důkazy, dostatečně závažné na to, aby se to opravdu řádně řešilo a dostávali jste tresty...klidně bych vám je i zvýšil teda (některým, víte že mluvím o Vás!). Nikdy jsem se jí úplně nezastal, ale ani nebyl proti ní. Ovšem souhlasím, že takto by se člen AT chovat neměl a už vůbec by neměla šírit takovéto pověry (viz. @SadEmo) a další nepravdivé věci. S tím, co jsem slyšel ze všech stran, jsem si udělal logický závěr.

Je mi líto, ale Bejbyy by při svém chování neměla být nadále členkou AT.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

GREPLINKHOOK
Hráč

8 postů
8 reputace

IGN: GREPLINKHOOK
Od GREPLINKHOOK » přes 5 let
CyborgManCZ said:

Bejby je v poho, ale Elylith stavby určitě nestahuje - proč furt někdo když má dobré stavby automaticky stahuje?

Zavist

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 5 let

Zdravím, pouze jsem ti řekla že tam bylo dost mínusů na to ti tu přihlášku zamítnout. https://ctrlv.cz/4lej

// EDIT: [Interní konverzace] - není důkazní materiál

Když jsem ti tedy řekla že stahuješ stavby, kde je důkaz ?

Vynášení by to bylo, kdybych ti řekla přesně kdo, a co přesně napsal. Řekla jsem ti pouze mou odpověď pod tvou přihlášku.

Právě teď ses potopil.

Šulínek.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

@xSadBejbyy připomínám, že jako vždy ráda opuštíš od tématu. Neřeší se zde on, nýbrž ty. Toto mi už též začíná docela vadit.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."