1.8 pvp na skypvp • Minicraft.cz

Patrick
Sponzor++

13 postů
3 reputace

IGN: Patrick47
Od Patrick » přes 5 let

zdravim, myslim ze by bylo lepsi kdyby jste na skypvp dali 1.8 pvp, bojovani mezi full dia je hrozne dlouhe, a pokud je nekdo kdo nema nejlepsi veci, tak v 1.9 neni sance porazit full dia, lepsi by bylo kdyby se dalo 1.8 pvp, muj nazor.

Pro kontaktování piš na : patrick47@minicraft.cz

-Patrick.

Extraordinaryy
Sponzor++

288 postů
295 reputace

IGN: Extraordinaryy
Od Extraordinaryy » přes 5 let

Keby tam je 1.8 pvp, tak tam nevydržíš ani 10sekund a hned máš po veciach.

Hey G

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

SkyPvP bylo vytvořené přímo pro 1.9 PvP, protože jinak by to bylo druhé KitPvP. No a to stačí 1.

Rozhodně nesouhlasím a navíc by se musel server (minihra) kompletně předělat včetně pluginů, kdyby se tohle schválilo. (prostě zbytečná práce navíc) Též jak tu zmínil @CAU_JSEM_LUKI alias S0ul, tak bys nevydržel ani 10 sekund, protože bys dostal kombo jako prase od nějakého dobrého PvPera a hned bys letěl z ostrova. Taky připomínám, že už teď je SkyPvP úplně nehoráznej žrout coinů (nevím jestli se ceny znížili, ale i kdyby, tak jím pořád zůstává) a kdyby se tam dalo 1.8 PvP, tak by to bylo mnohem více hitů a mnohem rychleji by se brnění zničilo, takže bys utrácel mnohem více.

Na závěr řeknu, že pokud chceš 1.8 PvP, tak se stačí napojit místo SkyPvP na KitPvP :)

Za mě vše.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

S změnou také nesouhlasím.

Zmíňka pro GejmronCZ - ne, pro změnu PvP módu není třeba ani měnit verzi serveru, existuje na to již celkem efektivní plugin OldCombatMechanics.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let
GejmronCZ said:

SkyPvP bylo vytvořené přímo pro 1.9 PvP, protože jinak by to bylo druhé KitPvP. No a to stačí 1.

Rozhodně nesouhlasím a navíc by se musel server (minihra) kompletně předělat včetně pluginů, kdyby se tohle schválilo. (prostě zbytečná práce navíc) Též jak tu zmínil @CAU_JSEM_LUKI alias S0ul, tak bys nevydržel ani 10 sekund, protože bys dostal kombo jako prase od nějakého dobrého PvPera a hned bys letěl z ostrova. Taky připomínám, že už teď je SkyPvP úplně nehoráznej žrout coinů (nevím jestli se ceny znížili, ale i kdyby, tak jím pořád zůstává) a kdyby se tam dalo 1.8 PvP, tak by to bylo mnohem více hitů a mnohem rychleji by se brnění zničilo, takže bys utrácel mnohem více.

Na závěr řeknu, že pokud chceš 1.8 PvP, tak se stačí napojit místo SkyPvP na KitPvP :)

Za mě vše.

dobreho pvpera ako ty, ved nech tam upravia kb co je na tom tazke?:D

Tvoja posledna veta nedava zmysel, kedze skypvp a kitpvp su dve odlisne minihry a maju uplne iny princip. Mozno by to bolo efektivne keby boli na vyber dve verzie a hraci by si mohli vybrat.