GunGame hlasování. • Minicraft.cz

Patrick
Sponzor++

13 postů
3 reputace

IGN: Patrick47
Od Patrick » přes 5 let

Zdravím, nechci aby jste toto brali jako oficiální hlasování, ale kdo chce gungame zpět na server, dejme admin-teamu najevo že ho tu chceme, minule jsem zahájil vlákno. Připojilo se tam 12 lidí. Podle mě by se na tom mohlo začít pracovat. Tím nemyslim že na vás tlačim atd... Pokud to nepůjde přidat tato minihra, tak se musím smířit.

Patrick.

patrick47@minicraft.cz

Pro kontaktování piš na : patrick47@minicraft.cz

-Patrick.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let

????????????????????? kde mas napisane ze sa gungame vrati. Vsetci ste z toho vlhki, ze sa ma pridat gungame a hned po pridani tam budu traja hraci. Tak ci tak sa to zrealizuje rovnako ako bedwars alebo wipe na kitpvp, nijak.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let

Nemusíš to brať tak pesimisticky za to, že ty to neuvidíš. Možno sa to spraví.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 5 let

Zdar,

nemusíš o tom dělat hlasování, když ani nevíš co na to řekl majitel. Jestli tu minihru zde nechce, protože s ní jsou problémy z hlediska pluginů a chyb, tak s tím nic moc nenaděláš. Posledně se zrušil právě z těchto důvodů, ikdyž saff tvrdil něco jiného. Minihra byla hraná, jen hráči využívali bug a saff ho "opravil", tak šikovně, že buď nešlo něco jiného nebo po restartu serveru se to vrátilo do původních kolejí.

@saffers

Patrick
Sponzor++

13 postů
3 reputace

IGN: Patrick47
Od Patrick » přes 5 let

@TomasC @imbeingtoasted @PolakJack nemyslim to zle, a vlhky z toho nejsem. normalne sem napsal, kdo tu minihru chce, at napise. nic hrozneho. jakmile saff rekne ne, v pohode, nemelo to tak vyznit.

Pro kontaktování piš na : patrick47@minicraft.cz

-Patrick.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Už tu na to vlákno bylo a já znovu opakuji. Pokud by se do toho zakomponovali nové prvky jako různé boosty a efekty, tak to bude hrané a souhlasím s přidáním. Též se může teď postavit daleko lepší mapa než byla předtím.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 5 let

Zdar,

minihra se ještě ani nepřidala a ty už kritizuješ stav map. Pochybuji, že si pamatuješ, jaké mapy tam vůbec byly.

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

@TomasC já si ji pamatuji, to se neboj. Taky jsem na ni asi převčírem narazil na BCW na parcele u MrLemonCZ. Též jsem tam někde viděl i ten stromový spawn, co tam pak byl. Takže ano, vím jaké tam byly. Pro pořádek, nekritizuju je, ale přijde mi, že by to šlo udělat lépe a vhodněji. Staré mapy byly hezké, ale prostě je třeba udělat modernější a když vím, co je teď možné a jak jednoduché to je postavit, tak se mohou postavit mnohem hezčí a lépe upravené pro tuto minihru. Toť myslím stačí na vysvětlení. Mějte se :)

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

Tome ale Gejmron přeci ví jaká mapa tam přesně bude při přidání apod.

Nechápu proč ho kritizuješ.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

@Night nevím o co ti jde, asi máš dobrou náladu, tak si děláš srandu.....je mi to fuk. Každopádně ne, nevím co tam bude za mapy, ale říkám, že by se mohli udělat nové a vhodněji přizpůsobené a více propracované.

Nemusíš bejt hnedka naštvanej, že nevíš o nějaké minihře, co bude....nejsi bůh... to je saff :)