Practice • Minicraft.cz

Sorlík
Hráč

1 postů
2 reputace

IGN: The0neHated
Od Sorlík » přes 5 let

Ahoj , přidal bych pvp servery na minicraft a podle mě by přišlo mnohem více lidí.
BuildUHC 
OP Duels
Training 
By pro začátek stačilo.

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 5 let
Ahoj, 1v1 se dá udělat buď na kitpvp, nebo na jakýkoliv survivalech, osobně si myslím že by to nikdo až tak moc neocenil kdyby se přidaly speciál 1v1 servery.

email > ailexxxcz@seznam.cz

drxgsobsession
Sponzor++

135 postů
69 reputace

IGN: drxgsobsession
Od drxgsobsession » přes 5 let

Určitě souhlasím

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let

Suhlasim,

bolo by dobre pridat to ako moznost na kitpvp resp. vyzvat niekoho na duel, ale nie v miery ,,practice serverov" ale len taky pomensi duel, kludne len s jednym slotom a pozriet ci sa to chyti. Uprimne to nie je zle, keby sa pridal len 1 gamemode - soup.

AileXXX - tvoja ,,alternativna" metoda urcite bude fungovat ked na teba nabehne team v 20tich a tvoj ,,duel" moze stat potom za vela:3. A pokial si myslis ze by to nikto neocenil, tak si dost na omyle, vidiet ze to kitpvp moc nehras:D

ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 5 let

Za mě dobrý nápad. Souhlasím. 

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

S přidáním duelu na KitPvP bych rozhodně souhlasil, nebylo by to na škodu. Jinak 1v1 tu již bylo, ale bylo to záhy odstraněno. Byla tam hromada bugů a až tak moc hrané to nebylo Maximálně na začátku, ale rychle to upadlo.
No a Build UHC...nvm nvm, spíš jako další mód pro duel nebo 2v2 na KitPvP.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."