unban sickpeep • Minicraft.cz

sickpeep
Hráč

9 postů
5 reputace

IGN: uglycuteanddying
Od sickpeep » přes 5 let

1. Tvůj nick na serveru. sickpeep
  2. Důvod banu. obcházení trestu
  3. Čas a datum banu. dnes v 10:39
  4. Nick admina který ti udělil ban. Mazzuleth,Szyho27
  5. Druh banu (Dočasný, Perma, Dočasný IP, Perma IP). IP docasny
  6. Uveď proč chceš unban. tak actually, psal jsem to uz saffovi ale napisu to i sem, prej jsem mel udajne obchazet svuj 3 mesicni (false) ban za cheating, coz je celkem sranda protoze mc jsem nezapl celkem dlouhou dobu, Adam/imbeingtoasted mi rikal ze prej psal do chatu moje jmeno (vajco) protoze si prej myslel ze tam jsem za altku, bohuzel jsem to nebyl ja a nejaky chytry AT member mi dal ban za obchazeni.
  7. Proč si myslíš že je nebo není ban oprávněný? jak uz jsem rekl, v poslednich 3 mesicich jsem tam nehral protoze jsem byl banned, a kdyz jsem se vcera v 10hodin a 10minut chtel pripojit protoze mi mel koncit ban tak tam byl ban za obchazeni od Mazzuletha, dneska rano jsem to otevrel a byl tam ban na rok od Szyha, celkem nechapu.
  8. muzu prihodit logy za posledni 3 mesice.

Szyho27
Moderátor

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 5 let

Zdravím, 
jak tu již zmiňuješ, měl si ban za cheating, který si následně obcházel a tak jsi měl IP ban. Poté jsi se připojil za jinou IP a za jiný nick, a následně napsal do chatu že to jsi ty a že ti je úplně jedno že obcházíš ban, v té době jsem se rozhodnul ti dát jenom ban na tamtu IP. Dnes jsem se s domluvou dalšího člena AT rozhodnul ti prodloužit ban i na tvé normální IP adrese, tak aby to vypovídalo.

EDIT: Pro tvojí zajímavost, našel jsem pár důkazů z logu, žádost zamítám.
§a(24) §7§7§fSaltySoetic§f§f Az na to ze mam ban nepravem od typka ktery ani uz neni v at