Návrh: Minigame Bany • Minicraft.cz

AlrCallMeSubaru
Hráč

30 postů
18 reputace

IGN: CryingArtist
Od AlrCallMeSubaru » přes 5 let

Jelikož například na survivalu existují podvody a tpakilly. Někteří lidé jsou doslova zavíslí na Minicraftu.
Návrh umožní právě temto lidem pokračovat v hraní na Mini. Jde o to, že třeba pepík12 udělá tpa kill na hráče rené07. Pepík se provinil, ale dávat mu ban na celé Mini
Mi přijde zbytečně, navrhuji proto, aby pepík12 dostal ban pouze na Survivali, nikoli na ostatních serverech (minihrách). Samozřejmě, za závažné provinění proti
globálním pravidlům by se dále trestalo banem (cheaty, hacky etc.). Ale prohřešky, za které by se normál banovalo na celý server by platily pouze na
dané minihře.

Pokud máte připomínky nebo chcete něco dodat určitě můžete, pokud přicházíte kritizovat tak alespoň užívejte konstruktivní kritiku.

heart

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let

Len potom by došli toxic hráči ktorí by zkazili hru 10 ľuďom, namiesto 1. Keď dostanú hráči primeraný trest tak, to bude mať aspoň efekt, lebo si to nabudúce 2 krát rozmyslia. Zatiaľ čo ak dostanú ban na jednu minihru, tak do konca trestu budú pokúšať na inej minihre, To by bolo mrte (=veľmi) veľa banov

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

AlrCallMeSubaru
Hráč

30 postů
18 reputace

Pravda, na to nemám co říct. Pokud by se to opakovalo tak by mohl být samozřejmě udělen celoserverový ban. Jde o hráče, kteří hrají pravidelně a třeba si přivedou kamaráda a budou teamovat na Murderovi, pak jim dát celo serverový ban mi přijde celkem na nic.

heart

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let
Tak nech neporušujú pravidlá a problém je vyriešený. Nevidím dôvod podporovať, ako ty tvrdíš, závislosť hráčov na pixeloch. Keď dostane globálny ban zakaždým, tak si dotyčný jedinec (aspoň vo väčšine prípadov) uvedomí svoje chyby a nebude ich chcieť zopakovať. Za mňa úplne zbytočné a neefektívne.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let

Rozumiem že ti to príde drsné, ale na druhú stranu čím je trest za porušovanie pravidiel prísnejší, tým viac sa oplatí pravidlá dodržiavať

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let

Ahoj,

No za mna s tym nesuhlasim uz len z dovodu - Dostanem ban na Survivaly za TPA Kill tak si zajdem na Skyblock a urobim to iste a tento proces sa moze opakovat a opakovat a dalsi dovod by bol celkovy zmatok v AT - Obchadzanie banu blabla a ani si neuvedomis ci je to na Surv alebo Crea alebo kde to je a potom by bolo caste chybovanie zo strany AT.

AlrCallMeSubaru
Hráč

30 postů
18 reputace

Děkuji za feedback, není to dobrý nápad. O Takovýhle komplikacích jsem nepřemýšlel =D ;).

heart

Deleted
Hráč

37 postů
16 reputace

IGN: ItzMatthewCZ
Od Deleted » přes 5 let

Mně osobně to příjde zbytečné, protože by se pak muselo sepisovat zase spoustu věcí a byla by to spíše přítěž. Navíc když někdo udělá něco na survivalu, co ti zaručí, že to neudělá např. na Technicsurvivalu atd...

//Edit : Sry, jsem si nevšiml, že už to zmínil hráč předtím. :)