IGN: GejmronCZ
Zdravím,
tak nějak mi občas šrotuje hlavou, co tu bude a jak to bude. No a v tom mě napadla otázka... Místo čeho bude Prison?
Jakožto s podobností a některými stejnými prvky hlasuji pro nahrazení serveru PvP za Prison.
No a to z několika důvodů: Parcely, doly, PvP aréna. Všechno tohle je v obouch, ale PvP je dost nehrané, tak co to trošku oživit?
Pište sem pouze názory a nápady za co Prison vyměnit. Toto se mi totiž zdá jako nejvhodnější řešení. Toto vlákno je do budoucna, protože Prison bude nejsíše někdy v druhé polovině roku, tak aby se pak na poslední chvíli nediskutovalo za co to vyměnit.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: tophx_
Otázka je spíš zda vůbec Prison bude, ty to tu prezentuješ jako již hotovou věc.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
Citace příspěvku:
Aktuálně máme rozdělaných několik nových herních módů, miniher, updatů na novou verzi i dalších věcí, co by byly vhodné brzy dodělat a tedy není příliš času na začínání na dalších. Pokud o to bude dostatečně velký zájem, tak bych se na to mohl vrhnout přibližně v 2. polovině roku.
KONEC CITACE.
Takže proto to neber jako nějakou hotovou věc, je možné že na to nebude čas.
Poslat zprávu na webu.
IGN: GejmronCZ
Jestli na tom trváš až tak, že si myslíš, že to fakt nebude, tak tohle vlákno zamkni a když se rozhodne, že ano, tak se odemkne a bude se pokračovat.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: Patrick47
Nesouhlasím s přidáním prisonu, prison bude podle mě další mrtvá hra, když nikdo nehraje pvp, a je to podobné, pochybuju že se to bude hrát, to co si vyblil je nesmysl. :)
Pro kontaktování piš na : patrick47@minicraft.cz
-Patrick.
IGN: panic_exe
Tome ale Gejmron totiž dělá ty minihry/herní mody on o tom ví dřív než my přeci.
Poslat zprávu na webu.