Přeměna vanilla serveru za anarchy server. • Minicraft.cz

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Osobně jsem na Vannila Mini nikdy nezavítal a nějak to v plánu ani nemám. Baví mě spíše Survival když už. Nevím jak je to hrané, ale též si myslím, že to není nějak hrané a že by se to dalo nahradit za něco hratelnějšího. Například za již navržené Annihilation. Jistě by to mělo daleko lepší výsledky. Pokud by se změna serveru odhlasovala, tak navrhuji veškeré stavby hráčů a tím myslím plnohodnotné stavby i když nejsou zrovna krásné, aby se zálohovali a nebo přesunuli tam, kam chtějí. Myslím, že by s tím opět částečně mohl pomoci BC až na něm budou ty světy, o kterých jsem muvil dříve.

Aby jste si ale nemysleli, že to bude hned, tak dopředu říkám, že nebude. Je teď mnoho věcí na naprogramování a není moc času rozdělávat další věci, když se mohou nejdříve dodělat ty, co už jsou rozpracované a zpříjemnit hráčům pobyt na serveru. @saffers @Night @RandomJmeno

BTW: kyngsi, ten název si docela zabil :D

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Tak kyngsi, na anarchy serveru není co si brát na starost, to má být v principu vanilla bez pravidel. 

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

Zdravím, spíš bych ten server zrušil úplně.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

saffers
Majitel

5703 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím,

pokud máte nějaké návrhy k vanilla serveru, tak je klidně přijímám. Anarchy nebo cokoli podobného mi přijde spíše nesmysl - láká to hráče, co se neumí chovat a kromě vyššího počti hráčů online na vanilla serveru by to spíše mělo negativní přínos. Jednoduše - takové hráče tu nechceme.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Navrhují místo toho Annihilation jak tu bylo už jednou odhlasováno. Pluginy jsou připraveny z eventů a pár map by se našlo + buildeři by měli co stavět.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let