IGN: GejmronCZ
Osobně jsem na Vannila Mini nikdy nezavítal a nějak to v plánu ani nemám. Baví mě spíše Survival když už. Nevím jak je to hrané, ale též si myslím, že to není nějak hrané a že by se to dalo nahradit za něco hratelnějšího. Například za již navržené Annihilation. Jistě by to mělo daleko lepší výsledky. Pokud by se změna serveru odhlasovala, tak navrhuji veškeré stavby hráčů a tím myslím plnohodnotné stavby i když nejsou zrovna krásné, aby se zálohovali a nebo přesunuli tam, kam chtějí. Myslím, že by s tím opět částečně mohl pomoci BC až na něm budou ty světy, o kterých jsem muvil dříve.
Aby jste si ale nemysleli, že to bude hned, tak dopředu říkám, že nebude. Je teď mnoho věcí na naprogramování a není moc času rozdělávat další věci, když se mohou nejdříve dodělat ty, co už jsou rozpracované a zpříjemnit hráčům pobyt na serveru. @saffers @Night @RandomJmeno
BTW: kyngsi, ten název si docela zabil :D
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: tophx_
Zdravím, spíš bych ten server zrušil úplně.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz
IGN: saffers
Zdravím,
pokud máte nějaké návrhy k vanilla serveru, tak je klidně přijímám. Anarchy nebo cokoli podobného mi přijde spíše nesmysl - láká to hráče, co se neumí chovat a kromě vyššího počti hráčů online na vanilla serveru by to spíše mělo negativní přínos. Jednoduše - takové hráče tu nechceme.
IGN: GejmronCZ
Navrhují místo toho Annihilation jak tu bylo už jednou odhlasováno. Pluginy jsou připraveny z eventů a pár map by se našlo + buildeři by měli co stavět.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."