Unban - SimonekB • Minicraft.cz

SimonekB
Hráč

5 postů
3 reputace

IGN: SimonekB
Od SimonekB » přes 5 let

1. SimonekB

2. "Cheating"

3. 29.3.2020, 13:59

4. Derbyss

5. Dočasný (pravděpodobně nemám IP-ban, nechci to testovat a mít ban 4ever)

6.  Víte, tohle je jeden fakt z mála československých serverů, které za něco stojí a mají dobrou komunitu. Hrával jsem i na jiných serverech, ale jejich jména říkat nebudu, nechci dostat ban za reklamu, které se ale VŮBEC nemohli rovnat tomuto serveru. Například na ostatních serverech se měnily světy a mazaly postupy hráčům snad každej tejden, tady, když jsem se po dvou letech znova přihlásil, všechno jsem měl všude krásně zachovalé, i když jsem si myslel, že už jsou nenávratně pryč. Také jsem za tu dobu nenarazil ani na jeden bug na straně serveru (bugy minecraftu nepočítám, tohle není mc fórum), což se osobně hodně divím. Navíc tady mám hodně postupu, viz. SkyBlock, Castaway, SkyPvP, FunCreative, apod., tudíž mi je velice líto, že jsem za jeden den ztratil vše, co se dalo.

7. Dobře, přiznám se, používal jsem občas na serveru klient Wurst, ale jen kvůli tomu, protože na mém notebooku blbnou .jar soubory, chce je zapnout přes nějaké .pdf čtečky, nechápu proč, a tudíž si nemůžu stáhnout OptiFine, ale Wurst 1.8 s OF se mi povedl stáhnout, tudíž aspoň něco. Problém je, že Wurst má přednastavené některé hacky na klávesách, tudíž se mi stává, že na nějakou počas psaní do chatu kliknu, a tím ji aktivuju (nejhorší je, když zapnu SpeedNuker, a ihned mě to bezmilostně vykopne ze serveru). Například při hraní na Murder Mystery, kde jsem ban dostal, jsem zapl klávesu G, což je "Flight", tudíž letání. I když jsem to rychle vypl, tak to každej viděl, protože se mi to stalo na MM lobby, myslím, že jen developer to neviděl, a dal mi ban jen z reportů na můj nick. Osobně bych byl rád, kdybyste mě odbanovali. Sice ban není navždy, ale skoro 3 měsíce také není málo. Osobně nechci čekat skoro do půlky prázdnin (pokud nějaké vůbec budou), až mě to samo odbanuje. (poznámka: Wurst zapínám pouze když mám lagy, jinak používám MC 1.15.2)

(omlouvám se za možné chyby v textu, nejsem zvyklej psát nějaké články pomalu do novin nebo co :D)

(a také se omlouvám za to, že jsem Wurst používal bez dovolení, nebudu odinstalovávat, ale jen ho nebudu používat na Minicraftu)

Máte poslední slovo.

SimonekB - (už ne)věrný hráč

Derbyssekk
Sponzor++

3 postů
11 reputace

IGN: Derbyss
Od Derbyssekk » přes 5 let

Ahoj, report na tebe byl jeden a posléze jsem si šel všechno sám ověřit. Myslím si, že běžně se na mapě Skool nedostaneš jen tak na střechu, že? 
V případě jakýchkoliv nesrovnalostí ti rád znovu odpovím.😌

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let

Vo wurst taktiez existuje .bind alebo v clickGUI je bind kde si vies vsetko nabindovat ked uz chces cheatovat s OF vo wurst:D

Su alternativne verzie, ked prides na server s cheat clientom automaticky suhlasis ze dostanes ban aj keby to vyuzivas na neviemaky ucel, otestovat anticheat alebo ja neviem co:D

Odporucam stiahnut badlion client ked chces tymto situaciam predist, optifine si vies zvolit v menu.

//EDIT: Vyhovorka ze ti to boostuje FPS je smiesna pretoze tych modulov je tam plny kontajner:D Viac ti to dava dole FPS kvoli GUI, Arraylist, logo blabla a vsetky moduly napr. ESP je dost tazke na minecraft, pretoze je to internal.

SimonekB
Hráč

5 postů
3 reputace

Od SimonekB » přes 5 let
imbeingtoasted said:

Vo wurst taktiez existuje .bind alebo v clickGUI je bind kde si vies vsetko nabindovat ked uz chces cheatovat s OF vo wurst:D

Su alternativne verzie, ked prides na server s cheat clientom automaticky suhlasis ze dostanes ban aj keby to vyuzivas na neviemaky ucel, otestovat anticheat alebo ja neviem co:D

Odporucam stiahnut badlion client ked chces tymto situaciam predist, optifine si vies zvolit v menu.

//EDIT: Vyhovorka ze ti to boostuje FPS je smiesna pretoze tych modulov je tam plny kontajner:D Viac ti to dava dole FPS kvoli GUI, Arraylist, logo blabla a vsetky moduly napr. ESP je dost tazke na minecraft, pretoze je to internal.

No, vím že tam jsou blbosti, který mi třeba dají FPS dolů třeba o povolinu. Např. RainbowUI, kravina sama o sobě, atd.

A že to snižuje FPS? Wut? Jako já nemám žádnou šunku noťas, o tom, že to snižuje fps, fakt nevím.

A Ano, na střeše na mapě Skool jsem byl, chtěl jsem jen testnout, jestli to máte zabezpečené, nebo ne :D Koukám, že ne.

btw to že se ve Wurst dá vypnout Wurst jsem nevěděl.

Pokud by bylo možné zjistit, kdo mě nahlásil, bylo by možné mi to říct? Očekávám odpověď typu ne, ale za pokus nic nedám (většinou, třeba test na střeše mapy Skool)

i když nevim kdo píše příspěvky skoro o půlnoci, tak i tak děkuji

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
Na čo by ti to bolo, keby vieš, že kto ťa nahlásil?

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

SimonekB
Hráč

5 postů
3 reputace

Od SimonekB » přes 5 let
MILENAJETETA said: Na čo by ti to bolo, keby vieš, že kto ťa nahlásil?
No na nic, jen jsem se zeptal :D

Derbyssekk
Sponzor++

3 postů
11 reputace

IGN: Derbyss
Od Derbyssekk » přes 5 let

Výborně, sám jsi se přiznal že jsi podváděl na mapě Skool pomocí nepovolených programů, které máš údajně na boost FPS. Unban v tuto chvíli z mé strany absolutně není na místě, když celou dobu tvrdíš, že jsi nic neprovedl a poté z tebe vypadne, že jsi byl na střeše mapy Skool. Přeji hezký zbytek dne.