UNBAN • Minicraft.cz

rafabirds
Sponzor

34 postů
56 reputace

IGN: rafabirds
Od rafabirds » přes 5 let

Zdravím, chtěl bych zažádat o UNBAN, můj účet obdržel ban v 18:15 za urážky AT, ale v tu dobu jsem byl na serveru BlocksMC.com, jak dokládá odkaz se screenem, tudíž jsem nemohl nikoho urážet, je možnost tedy, že se někdo dostal na můj účet, protoze v tu chvíli jsem byl na již zmíněném serveru. Hrál jsem minihru BedWars, konkrétně za šedý tým, hru jsme vyhráli, měl jsem 13 kills, 4 deaths a 2 zničené bedky, jinak hra se hrála na mapě Lighthouse. Mohou to potvrdit spoluhráči z týmu. Heslo od mého účtu by mohl znát pravděpodobně můj bratranec, který ve stejnou chvíli hrál MC u mě doma.

https://ctrlv.cz/1P1q

Děkuji za pozornost, rafabirds :)

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

Zdravím, screen absolutně nic nedokazuje není tam ani čas.

A i kdyby tam byl tak za tebe mohl hrát někdo jiný kdo znal heslo a za účet si zodpovědný tak či tak.

Počkej na vyjádření od @PolakJack

A také by bylo vhodné to sepsat podle osnovy,

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 5 let

+ lhaní se trestá, tak si příště vymysli něco, co nebije tak do očí. Jak si věděl v jaký čas si máš udělat na jiném serveru screen nebo si vždy děláš screeny z hecu, aby ses mohl sám pyšnit nad výsledkem ?

rafabirds
Sponzor

34 postů
56 reputace

Omlouvám se, ale v tu chvíli jsem osnovu neřešil. 

rafabirds
Sponzor

34 postů
56 reputace

JInak Tomáši, nehraj si na něco co nejsi a neobviňuj mě z lhaní, screen dělám po každé vydařené hře, ve které se nám stal nějaký zážitek, například v této hře, jsem zůstal sám proti 2 týmům a uhrál jsem to neskutečným stylem.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let

Ahoj, urážky na daného člena AT boli napísané z tvojho účtu, takže žiadosť zamietam. Za svoj účet si zodpovedáš podľa pravidiel sám, takže to je už len tvoja vec, kto má k nemu prístup. V prípade, že máš podozrenie, že ti mohol účet niekto ukradnúť, napíš na email info@minicraft.cz. V opačnom prípade si budeš musieť počkať, pokiaľ ban vyprší (o 3d).

E-mail: polakjack@minicraft.cz