Padani hlav ze zvirat • Minicraft.cz

Foxinnka
Sponzor++

21 postů
19 reputace

IGN: Foxinnka
Od Foxinnka » přes 5 let

No, nevim jestli je to dobrej napad ale ze by jsme zabili zvire a pak z nej vypadla hlava <3 bylo by to docela cool

Szyho27
Sponzor++

246 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 5 let

Špatný nápad to není, ale osobně bych nastavil určitou šanci na to aby hlava mohla padnout. Za mě ano.

ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 5 let

Zdá se mi to jako zbytečnost, i kdyby byla jen určitá šance. Potom by to dopadlo tak, že by každý měl ve své resce vystavené stovky hlav prasat a krav, akorát by to lagovalo server. 

Ani mě nenapadá žádné využití, k čemu by ti to bylo, když zabiješ zvíře vypadne hlava a ? Potom už hráči ty hlavy nebudou chtít, budou je vyhazovat nebo to zbytečně bude zabírat místo v truhle.  

Jen můj názor.

45 postů
reputace

IGN:
Od » přes 5 let

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

@kyngskyngs to je pravda, je na to hromada pluginů, ale podle mě jinak zbytečnost. Už teď máš několik hlav, které můžeš získat z několika monster (Creeper, Wither Skeleton,....). Takže podle mě už to tam vpodstatě je a není třeba se tím nějak dál zabývat. Hlavy hráčů jsou podle mého mnohem lepší a vzácnější (zejména u některých).

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."