IGN: Domcax_
Takže, přepíšete se a napíšete 'píšuz' místo 'píšu'. Poté se neslušně zeptáte, protože to byl neoprávněný warn (v té větě to bylo dostatečně vidět dlé téma věty.), který člen A-T má problém (neslušně..). Neodpoví vám nikdo a dostanete ban na dny za úrážky ČLENA A-T, ani jste nevěděli kdo vám warn dal.
Takže, spravedlivý ban, že ano? Jistě, super fér.
Poté si zajdete na fórum, kde celou situaci objasníte a unban vám zamítnou.
Takže teď mám dělat co? Mám se jít zabít? Nebo já nevím, jediné co dělám je, že sedím na Minicraftu a povídám si (chatuji) s lidmi.
Zárověň bych chtěl požádat super moudrého helpera @ItzTuta_ o vyjádření. Nijak jsem na tebe neútočil, byla to otázka, teď když ti řeknu, že jsi úplný kretén, tak ti nadávám. Vidíš
rozdíl? Jestli ne tak si prosím najdi psychologa.
<3
Každý dělá chyby, jak už velké tak i male, avšak někdo se poučí, někdo ne. Já jsem jeden z těch, co se nikdy nepoučí. <3
IGN: ItzTuta_
No, už jen to, jak si jse zeptal bylo na hraně, kdyby jsi normálně napsal, kdo ti dal warn, řešili by jsme to. Další věc, dělat z jednoho warnu to co tady předvádíš mi přijde dost zbytečné. Pokud jsi náhodou zapomněl, co jsi vlastně napsal, tak ti mohu poslat screen. Taky si dávej pozor, co píšeš tady abych ti ban ještě neprodloužil.
Ah. takže ty mi budeš vyhrožovat s prodloužením banu? Zmínil jsem, že to bylo sprosté. Dal jsi mi ban za nic, změň mi tedy důvod banu, protože takhle to byl neoprávněný ban. <3
Každý dělá chyby, jak už velké tak i male, avšak někdo se poučí, někdo ne. Já jsem jeden z těch, co se nikdy nepoučí. <3
Určitě jsem byl vulgární na člena at, když jsem se ptal (neslušně) kdo mi dal warn za nic, že? Strašně, v tom případě to byla pouza vulgarita. Rozhodně ne nadávky na člena AT.
Psal jsem 'Tuto, ty kreténe, proč jsem od tebe dostal warn?' (no offense). Netušil jsem kdo, takže jakému členu jsem tedy nadával tobě? Nebo Panu X? Paní X? Ano?
To je zásadní rozdíl, byla to pouze vulgarita. A za tu dostanu dvoudenní ban? Nebuď směšný.
Nevyjadřuj se, protože tvá vyjádření jsou... no hovadiny. Nadávky to byly, ale byla to otázka s vulgárním projevem, ne přímo mířená urážka na jakéhokoliv člena A-T. Zástupce Minicraftu většinou respektuji, protože mývají pravdu, ale ty jsi naprosto jiný případ. Nenadával jsem žádnému konkrétnímu členu A-T, což bylo dost viditelné. Klidně sem screen dej, slušně jsem se nechoval, to ano, ale to furt není důvod mi dávat dvojdenní ban. Jako halo?
Všechno, ale naprosto všechno bylo vyprovokováno tvou neschopností číst. Pokud vidíš slovo 'píšuz' jako cokoliv sprostého, když předtím bylo 'takzhle to vpyaodiá když' tak máš asi oční problém. Protože tohle nebylo naprosto nijak urážlivé, každý člověk by pochopil, protože jsem minutu předtím zmínil, že jsem si polil klávesnici, která začala blbnout (což je pravda).
Žádám alespoň o zkrácení banu, protože důvod trestu je naprostý nesmysl. Nejsem žádný andílek, ale dávat mi bany za nic? Super.
[10:42:57] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Já vylil mlíko na klávesnici
[10:42:57] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Blyat
[10:42:57] [main/INFO]: [CHAT] Server» Musis pockat 0.15 sekund pro dalsi zpravu.
[10:42:59] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Minutku
[10:43:02] [main/INFO]: [CHAT] §a(3149) §a§lVIP §f§f§f_SadPotato_§f§b » :DD
[10:43:06] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Šhit
[10:43:10] [main/INFO]: [CHAT] §a(1336) §a§lVIP §f§f§fxXGamerKillerXx2§f§a > Gg
[10:43:17] [main/INFO]: [CHAT] §a(1336) §a§lVIP §f§f§fxXGamerKillerXx2§f§a > Rip keyboard
[10:43:20] [main/INFO]: [CHAT] §a(3149) §a§lVIP §f§f§f_SadPotato_§f§b » Xdd
[10:43:23] [main/INFO]: [CHAT] §a(1336) §a§lVIP §f§f§fxXGamerKillerXx2§f§a > Skool
[10:43:30] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Jako kdoyžorss píšuz rktak to dlěá
[10:43:32] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Blyat
[10:43:33] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Wtf
[10:43:37] [main/INFO]: [CHAT] §a(1336) §a§lVIP §f§f§fxXGamerKillerXx2§f§a > Wtf
[10:43:40] [main/INFO]: [CHAT] §a(3149) §a§lVIP §f§f§f_SadPotato_§f§b » :DD
[10:43:44] [main/INFO]: [CHAT] BAN • Byl jsi varovan! Duvod: Vulgarita
[10:43:49] [main/INFO]: [CHAT] §a(1336) §a§lVIP §f§f§fxXGamerKillerXx2§f§a > Koyžorrs
[10:44:00] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Jak vulgarita?
[10:44:12] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Komu z ateamu mrdlo?
[10:44:13] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Halo?
[10:44:15] [main/INFO]: [CHAT] §a(1336) §a§lVIP §f§f§fxXGamerKillerXx2§f§a > Xd
[10:44:16] [main/INFO]: [CHAT] §a(1336) §a§lVIP §f§f§fxXGamerKillerXx2§f§a > Asi ten píšuz
[10:44:17] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Tohle byla vulgarita c:
[10:44:17] [main/INFO]: [CHAT] §a(549) §d§lHELPER §f§f§fItzTuta_§f§b » Klid
[10:44:18] [main/INFO]: [CHAT] §a(3149) §a§lVIP §f§f§f_SadPotato_§f§b » Tutoo
[10:44:18] [main/INFO]: [CHAT] §6§lKAMARADI §f• §b_UnknownSoul_ §cse §codpojil/a.
[10:44:19] [main/INFO]: [CHAT] §a(3149) §a§lVIP §f§f§f_SadPotato_§f§b » Pocem
[10:44:20] [main/INFO]: [CHAT] §6§lKAMARADI §f• §b_UnknownSoul_ §ase §apripojil/a.
[10:44:20] [main/INFO]: [CHAT] §a(3149) §a§lVIP §f§f§f_SadPotato_§f§b » Kde eš
[10:44:22] [main/INFO]: [CHAT] §a(3149) §a§lVIP §f§f§f_SadPotato_§f§b » Seš
[10:44:23] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Já napsal píšu
[10:44:25] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f C:
[10:44:28] [main/INFO]: [CHAT] §a(1336) §a§lVIP §f§f§fxXGamerKillerXx2§f§a > A pak z
[10:44:28] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f A prej vulgarita
[10:44:29] [main/INFO]: [CHAT] §a(156) §a§lVIP §f§f§fWithoutEmpathy§f§f Halo
Zde překládám celý log, asi 92 vteřin, než jsem dostal ban. Zde je +- vidět pouze jediná "urážka" mířená na někoho, a to v čase 10:44:12, kdy jsem použil nevhodný výraz. (Nepočítám slova z jiných jazyků, jenž neměli nikoho urazit ani pohoršit, je fakt, že ani v čase 10:44:12 jsem nechtěl nikoho urazit.
IGN: PolakJack
Ahoj,
na začiatok by som ťa chcel upozorniť, že je zbytočné sa hádať a neslušne sa správať k členovi AT. Treba najprv vychladnúť, až potom veci riešiť.
Nemusíš sa báť, určite sa ti nenavýši trest ingame, keby si porušil pravidlá fóra.
Vkladám úryvok z logu:
Osobne by som to "píšuz" prehliadol, ale vzhľadom na to, že si predtým napísal "šhit a blyat" je varovanie a jednanie moderátora a helpera úplne na mieste. Reakcia, že komu z AT mrdlo nie je v poriadku a je to považované ako urážka člena AT, aj keď ho bližšie nešpecifikuješ. Ban je preto oprávnený, ale po opätovnom zvážení ti ban skrátim na 1 deň. Vyprší ti teda zajtra na obed.
Myslím, že tu nie je čo ďalej riešiť.
E-mail: polakjack@minicraft.cz