IGN: panic_exe
Dobry den,
Dlho som rozmyslal nad tymto topicom, kedze sa mi poslednu dobu nepaci ako vsetci cheateri dostavaju unban, viz dneska - S_uprem3 o ktorom sa vie ze cheatuje v jeho pocitaci bol Tweaker, ktory taktiez patri k nepovolenym modifikaciam. Dnes majitel saffers mu dal unban za neisty cheating pritom kazdemu kto hra pvp aspon 1-2 roky dojde ze tie cheaty tam vazne su. Legit ludia bezne nehituju antibota a na kitpvp dostavaju takmer no hit a na anni evente ako keby zacali robit alternativne meditacie, ktore by im pomahali zvacsovat pocet blockov v dosahu. Preto navrhujem aby unbanovanie na zaklade toho, ze saffers poziada zlozku versions (je to blbost, lebo tu zlozku s nepovolenou modifikaciou mohol odstranit) alebo len pozeranie kosa, versions, mods boli zakazane. Jednoducho povedane je to nieco take, ako keby si kupili unban zadarmo.
Dakujem ak ste si to precital
IGN: Dxpa_
Dobrý den, abych se vyjádřil, tak sám nevím co je podle @saffers nejistého na jeho cheatingu. Videa která jsem na něj viděl, jsou už sama o sobě průkazná. Jakoby to nestačilo. Dokonce mu byl i prohledaný počítač a jak už @imbeingtoasted zmínil, tak se u něj našel tweaker. Ještě jednou prosím o vyjádření.
IGN: deadgasm
Zdravím, mohu potvrdit, že daný hráč o kterém je tu řeč (S_uprem3) má cheaty.
Hráč nehraje na nějakým legit clientu, který by toto vyvracocal, hraje na klasickým minecraft s forgem, který umožnuje mít v minecraftu různé mody (cheaty).
Teď k tomu, že má unban.. Na hráče jsou jasné videa, kde cheatuje a i přes to dostane UB?
Kde je spravedlnost? To by takhle mohl dostávat UB každý, ne?
Prosím vyjádření Pana @saffers, děkuji. :)
IGN: saffers
Zdravím,
jelikož dle záznamu z pohledu na hráče nelze vždy s jistotou rozhodnout, zda se o cheaty jedná, či nikoli, tak mu byl udělený unban - reakce se objevovali jak pro potvrzení, tak i vyvrácení cheatingu.
Samozřejmě, pokud se potvrdí, že cheaty má, tak ban dostane.
IGN: GejmronCZ
@saffers nedostane a ani neměl mít ten, co měl. Byl a je legit celou dobu. Teďka očekávám, že zase napíšou kraviny a hate na mou zprávu, takže říkám dopředu, že to je zbytečné, protože dostanete totální ignor a absolutně mě to nezajímá. :)....Kromě saffa
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
GejmronCZ said:@saffers nedostane a ani neměl mít ten, co měl. Byl a je legit celou dobu. Teďka očekávám, že zase napíšou kraviny a hate na mou zprávu, takže říkám dopředu, že to je zbytečné, protože dostanete totální ignor a absolutně mě to nezajímá. :)....Kromě saffa
Z tvojej pozicie je nazor nehodnotny, lebo si bol s nim v teame a on ta potahal na vyhru podvodom. Sam sa povazujes za popredneho pvpera pritom mas problem aj s iron kitmi - viz. keby bolo kitpvp vyvazene tak by sa tvoje killy stali smrtmi a killov by si mal minimum, skorej by si nehral vobec.
saffers said:Zdravím,
jelikož dle záznamu z pohledu na hráče nelze vždy s jistotou rozhodnout, zda se o cheaty jedná, či nikoli, tak mu byl udělený unban - reakce se objevovali jak pro potvrzení, tak i vyvrácení cheatingu.
Samozřejmě, pokud se potvrdí, že cheaty má, tak ban dostane.
Praveze pri tomto videu som sa pozastavil preco nema ban aj na ostatnych serveroch, pretoze to co som videl ja bol uplne dostacujuci dokaz.