Pripomienka - Anni event (Pouzivanie cheatov) • Minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let

Dobry den,

Dneska prebehol Anni event a team ORANGE si dajme tomu dali resourcepack s velkymi mecmi a hitovali nas cez pol mapu, zialbohu hraci ako (KInxador a S_uprem3) na kitpvp dostavaju inormalne u S_uprem3 nepresahuje jeho KDR ani 1. Dnes na anni event podvadzali a to cheatmi:

Reach (Dajme tomu nejaky misplace ktory nestoji ani par centov a na trhu ho najdete zadarmo) Bolo vidiet ako hrac VakyHoses (neviem presne nick) mal krasny reach a krasne mu mec dosahoval viac blockov (viac ako 3.00)

Aimlock - Pri clipe kde sme ja a heqwen isli na hraca VakyHoses sa hral na Would You Rather a nevedel si vybrat na koho sa pozriet skorej, tak grapploval a zrazu sa otocoil na mna a okmazite aj na hraca heqwen

Dalsie prehresky:

Provokovanie (resp. vysmievanie, ponizovanie druhych hracov)

Nadavanie (resp. nadavanie na druhu osobu)

Co z tohto vyplyva? Cely team Orange by nemal dostat odmenu lebo podvadzali a podla mna by sa anni event mal odohrat znova

Dokazy? Samozrejme tu su aj nejake dokazy, bez nich by som asi nic nedokazal bohuzial mame len S_uprem3 ale hladame zaznam zrovna aj z anni eventu aby sme dokazali aj ostatnych https://youtu.be/RRAirf-iIDQ https://www.youtube.com/watch?v=XHGVaq7JL4E pri druhom videu je vidiet ako hrac S_uprem3 hitoval antibota (resp. antikillaura bota) cas 26 dajte si to na najmensiu rychlost.

cybooo
Hráč

135 postů
109 reputace

IGN: Cyborggg_
Od cybooo » přes 5 let

Souhlasím, hráči legit nejsou.

Na suprema důkazy byly, ale neschopný at to posoudil jako legit.

Za mě stupidita, nikdo to neřeší. Hovadiny jako petice se tady řeší, ale jak dojde na něco podložené tak s tím at nic nedělá.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

Ospravedlnujem sa, dodam ze hrac S_uprem3 spravil trestny cin a to DDoS utoku pricomz sa aj vyhrazal ddos utokmi https://cdn.discordapp.com/attachments/685145451426742305/685151627841372210/2020-03-05_16.47.04.png

Kiri
Hráč

21 postů
16 reputace

IGN: BlessedForever
Od Kiri » přes 5 let

+1 hraci blatantne cheatovali

GhostClient_
Hráč

234 postů
76 reputace

IGN: Dxpa_
Od GhostClient_ » přes 5 let

Dobrý den, hráči S_uprem3 udělím ban. Děkuji za nahlášení.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

S tým S_uprem3 súhlasím, v tom videu čo mi zasielal Cyborg na kp sú hacky pekne vidieť. 

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

Dodavam ze hrac lilFilmek dnes dostal minimalne 7 kickov od anticheatu (Od pritomnosti) je mozne ze sa toto cislo zvacsi.v pomere oproti lepsim pvpckarom na kitpvp je toto cislo premrstene.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

Dobry den, hlasim sa s novymi zisteniami a so spokojnym usmevom mozem prehlasit ze hrac S_uprem3 vazne cheatoval - https://i.icedteafrog.xyz/i/0tlnm.png

V pc mal tweaker ako je vidiet na screeny a possible cheats (Nie potvrdene cheaty) to su stringy ktore su velmi podozrive.

2grms
Hráč

17 postů
11 reputace

IGN: deadgasm
Od 2grms » přes 5 let

Zdravím, jakožto účastník anni eventu mohu potvrdit, že nahlášení hráči opravdu nejsou legit.

Ale AT to nehodlá řešit, jak sám řekl hl.builder (kaktusator), cituji: "Na co resit legit hrace"

Tihle hráči na KitPvP dostavaji a náhle jsou z nich na Anni eventu godi a bůhví co ještě.

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 5 let
Zdravím, Rád bych se k celé situaci vyjádřil. Team který jsem měl, tak jsem sestavoval z lidí, kteří hrají pvp na vyšší úrovni a hlavně na jiných serverech, to že na minicraftu na minihře kitpvp, funguje pvp tak jak funguje, je věc sama o sobě, takže se není čemu divit, že když na anni, kde bylo zcela jiné pvp to dopadlo, tak jak to dopadlo. Samozřejmě že když mě někdo porazí, tak má hned hacky, že? Ohledně banu hráče S_uprem3 jsem se vyjádřil k dotyčnému členu, který udělil ban, takže nemám náladu se zde opakovat. Nechápu proč se zde odehrál takový rozruch, kvůli tomu, že v jednom teamu bylo pár lidí až "moc dobrých", takže si nad tím zkuste trochu zapřemýšlet a pak se k tomu zde vyjadřujte, děkuji. kaktusator_666

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"