Mám Návrh ? • Minicraft.cz

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 9 let

Zdravím

Na SkyPvP je hviezda a v tej hviezde je možnosť "Teleport na spawn." Ak hráči bojujú medzi sebou a jeden znich klikne na to, dostanú akúsi obranu. Čo je veľmi neprijemné pre protivníka.

Preto navrhujem odstrániť túto možnosť alebo odstrániť obranu.

saffers
Majitel

5844 postů
8046 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Zdravím, jakou obranu myslíš? Hráč se 7 sekund od posledního hitnutí nemůže nikam portnout.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 9 let

Ono to je tak. Ak hráč klikne "Teleport na spawn." a práve s niekým bojuje ak na to klikne tak dostane obranu nejde ho hitovať proste nič. A potom to klikne ešte raz a je teleportovaný na spawn.

Bolo by lepšie keby si to vyskúšate :).

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 9 let

Web:

Na vlastnom profile by bolo dobré, keby sa dajú zmazať príspevky ktoré mi napísali hráči na profil.

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 9 let

SkyPvP:

Ak hráč bojuje a je v pvp zóne keď sa nemôže opdportovať, ( neviem ako by som to pomenoval. ) A odpojí sa. Tak hráč má všetky veci. Navrhujem aby sa to zmenilo. Ak hráč sa odpojí tak všetky jeho veci zneho akoby vypadnú a môžem ich zobrať.

saffers
Majitel

5844 postů
8046 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 9 let

Zdravím,
SkyPvP teleport při boji - Opraveno (2 body)

SkyPvP odpojení - Hráči, kteří nemají zrovna nejstabilnější internet a mají třeba vysoký killstreak by byli hodně v nevýhodě, ale pokud o tuto možnost bude zájem, tak to přidáme.
Web - Bude přidáno v budoucnu.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 9 let

Zdravím,

Napadlo ma že by sa nedali zobrať v SkyPvP základné veci z mrtvého hráča.. Teda iron sword a Leather Tunic. Keďže to zbytočne zaplňuje inventár a človek ho potom musí vyprázdniť.

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 9 let

Mohol by niekto z AT urobiť tutoriál na web. Myslím tým keď niekomu píšem správu alebo vlákno /post. Tie horné ikonky atď...

Určite by to Nováčikom pomohlo.

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 9 let

Během několika dní to sepíšu.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch