Návrh • Minicraft.cz

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 5 let
Ahoj, jen tak přemýšlím a napadlo mě, jestli by byl dobrý nápad nějakým způsobem spojit Survival a Technic Survival. Tento návrh píšu s tím, že tady nemám žádné plusy nebo mínusy, protože chci vidět názor ostatních hráčů/AT. Poprosím každého, kdo tohle čte, aby nějak odpověděl/napsal svůj názor. Přeji hezký zbytek dne, Aile.

email > ailexxxcz@seznam.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

čau, za mňa určite nie.

Aile
Sponzor

92 postů
86 reputace

IGN: AileXXX
Od Aile » přes 5 let
Ahoj legendo, mohl by jsi to nějak odůvodnit? Třeba tím, co by po spojení bylo špatně.

email > ailexxxcz@seznam.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Raz som šiel použiť nejaký item a že nemôžem, lebo nemam neviem čo odomknuté. Zrejme je moje IQ malé, ale ja technicu vôbec nerozumiem, a ak by som bol hráč, po spojení by som zrejme zo servera odišiel. Celý technic je za mňa kravina:D ale to je len môj nazorik:D

+ by som dodal, ak by 60 hráčov čo hraje survival pýtali výmenu tých bugnutých technic itemov, tak by sme sa snaď zbláznili:D Teraz akurát mením hráčovi bugnuté itemy, tak pár truhiel ich je:D..

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
Ahoj, Za mňa tiež nie, survival je fungujúci, kde chodí kopu hráčov a kaziť ho tým, že ho spojiť s technicom, tak by hráči opadli a server by tiež opadol o pár desiatok hráčov. Hodnotím to z pohľadu ako hráča, tak i člena AT, lebo vidím tú aktivitu hráčov na surve a hráčov na technicu.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

RoyalReality
Sponzor

9 postů
0 reputace

IGN: RoyalReality
Od RoyalReality » přes 5 let

Zdravíčko. Za mě určitě také ne, mám podoboný názor jako Legenda. Technicu nerozumím a kdyby se spojil s normálním Survivalem, úplně bych Survival nejspíš přestala hrát. :D 

> RoyalReality

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 5 let

Zdravím, určitě ne... hráči, kteří si chtějí zahrát survival jdou na survival, kdo chce TechnicSurvival jde tam, ale nutit jednu skupinu přizpůsobit se druhé je hloupost, je to správně rozdělené...

To je můj názor

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let

Zdravím, 

za mňa určite nie. Sú to dva servery s rozlišným zameraním, preto by to bolo miešanie hruštičiek s jabĺčkami. Súhlasím s tým, čo bolo napísané vyššie, takže sa nebudem opakovať. Hráč má na výber 3 rôzne survival servery, a to klasický survival, skyblock a technic survival. Každý nech si hrá to, čo ho baví.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1034 postů
1199 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let
Keďže topic je už pár dní bez aktivity a všetci sa vyjadrili, že s daným návrhom nesúhlasia, tak zamietam a zamykám.

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz