IGN: AileXXX
email > ailexxxcz@seznam.cz
IGN: ImB0T
Raz som šiel použiť nejaký item a že nemôžem, lebo nemam neviem čo odomknuté. Zrejme je moje IQ malé, ale ja technicu vôbec nerozumiem, a ak by som bol hráč, po spojení by som zrejme zo servera odišiel. Celý technic je za mňa kravina:D ale to je len môj nazorik:D
+ by som dodal, ak by 60 hráčov čo hraje survival pýtali výmenu tých bugnutých technic itemov, tak by sme sa snaď zbláznili:D Teraz akurát mením hráčovi bugnuté itemy, tak pár truhiel ich je:D..
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: RoyalReality
Zdravíčko. Za mě určitě také ne, mám podoboný názor jako Legenda. Technicu nerozumím a kdyby se spojil s normálním Survivalem, úplně bych Survival nejspíš přestala hrát. :D
> RoyalReality
IGN: Sir_Stepan
Zdravím, určitě ne... hráči, kteří si chtějí zahrát survival jdou na survival, kdo chce TechnicSurvival jde tam, ale nutit jednu skupinu přizpůsobit se druhé je hloupost, je to správně rozdělené...
To je můj názor
l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l
IGN: PolakJack
Zdravím,
za mňa určite nie. Sú to dva servery s rozlišným zameraním, preto by to bolo miešanie hruštičiek s jabĺčkami. Súhlasím s tým, čo bolo napísané vyššie, takže sa nebudem opakovať. Hráč má na výber 3 rôzne survival servery, a to klasický survival, skyblock a technic survival. Každý nech si hrá to, čo ho baví.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz