IGN: AprilCZ
Zdravím, na skyblocku nefunguje world edit, můžu si vzít sekeru, označit s ní body ale po použití příkazu /set mi to napíše chybu a to i v případě, že jsem na svém isu a mám dostatek blocků. PS: Na příkaz //set nemám permisse a nikdy jsem jako sp++ neměla. Prosím o vyřešení. Díky
Zde to oznámení, které se mi ukáže po napsání /set : https://prnt.sc/r09eec
SPONZOR++ AprilCZ
INSTAGRAM: aprilcz_
Email: Aprilcz@minicraft.cz
IGN: MILENAJETETA
Ahoj,
Nedávno prešiel skyblock na verziu 1.15.2 v ktorom WE plugin ktorý bol na skyblocku, tak robí problémy. Kvôli tomu som poprosil saffa, aby dočasne odobral WE z výhod pre SP++ na skyblock. Čiže dočasne, pokiaľ to nebude všetko v poriadku s daným pluginom, tak WE bol odobratý a nie je možné ho používať.
Snáď sa to ale v blízkej dobe zmení a We bude fungovať normálne, ale tak, to už nie je v našich rukách.
S pozdravom,
MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
Ahoj,
Rado sa stalo a ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.
S pozdravom,
MILENAJETETA
CJ1403 said:https://www.spigotmc.org/resources/fast-async-worldedit-voxelsniper.13932/ tento wordedit funguje. Využíváme ho na serveru z mistr140.
Majiteľ mi sám písal ako to je s tým pluginom a podľa toho môžem len napísať, že tu sa jedná o plugin, ktorý je vytvorený len pre SkyBlock a hráčom dáva možnosť používať We len na ich alebo s island coop ostrovoch. Popri Fawe viem i sám, že je tam survival we, no ten bude zasahovať všade a nie je možné ho vymedziť len na určité ostrovy. Inými slovami, cez tento Fawe by hráči dokázali zničiť cudzie ostrovy a taktiež i spawn.
S pozdravom,
MILENAJETETA
IGN: mistr140
@milenajeteta nehci tu vyvolávát hádky ale pokud dojde ke správné upravě permisí tak se toto stát nemůže.Například my ho využivíváme na creative a skyblock a když se tto správně nastaví není šance aby se to stalo.
IGN: saffers
Samozřejmě pokud k tomu máš co doplnit, tak samozřejmě můžeš. Repozitář je veřejný (GitHub) a issues se jen hromadí chybami na verzi 1.14 a novější.
Určitě by to ocenilo minimálně pár tisícovek uživatelů, kteří FAWE potřebují. Nastavení, permisse a další zmíněné věci jsou jen maličkosti, co v této situaci nehrají roli.