Nefunkční WE na skyblocku • Minicraft.cz

April
Sponzor++

4 postů
0 reputace

IGN: AprilCZ
Od April » přes 5 let

Zdravím, na skyblocku nefunguje world edit, můžu si vzít sekeru, označit s ní body ale po použití příkazu /set mi to napíše chybu a to i v případě, že jsem na svém isu a mám dostatek blocků. PS: Na příkaz //set nemám permisse a nikdy jsem jako sp++ neměla. Prosím o vyřešení. Díky

Zde to oznámení, které se mi ukáže po napsání /set : https://prnt.sc/r09eec

SPONZOR++ AprilCZ 

INSTAGRAM: aprilcz_

Email: Aprilcz@minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj,

Nedávno prešiel skyblock na verziu 1.15.2 v ktorom WE plugin ktorý bol na skyblocku, tak robí problémy. Kvôli tomu som poprosil saffa, aby dočasne odobral WE z výhod pre SP++ na skyblock. Čiže dočasne, pokiaľ to nebude všetko v poriadku s daným pluginom, tak WE bol odobratý a nie je možné ho používať.

Snáď sa to ale v blízkej dobe zmení a We bude fungovať normálne, ale tak, to už nie je v našich rukách.

S pozdravom,

MILENAJETETA

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz

April
Sponzor++

4 postů
0 reputace

IGN: AprilCZ
Od April » přes 5 let

Děkuji za vysvětlení.

S pozdravem a přáním pěkného zbytku dne,

April

SPONZOR++ AprilCZ 

INSTAGRAM: aprilcz_

Email: Aprilcz@minicraft.cz

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

Ahoj, 

Rado sa stalo a ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy. 

S pozdravom, 

MILENAJETETA 

CJ1403
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Cj1403
Od CJ1403 » přes 5 let

https://www.spigotmc.org/resources/fast-async-worldedit-voxelsniper.13932/ tento wordedit funguje. Využíváme ho na serveru z mistr140.

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

CJ1403 said:

https://www.spigotmc.org/resources/fast-async-worldedit-voxelsniper.13932/ tento wordedit funguje. Využíváme ho na serveru z mistr140.

Majiteľ mi sám písal ako to je s tým pluginom a podľa toho môžem len napísať, že tu sa jedná o plugin, ktorý je vytvorený len pre SkyBlock a hráčom dáva možnosť používať We len na ich alebo s island coop ostrovoch. Popri Fawe viem i sám, že je tam survival we, no ten bude zasahovať všade a nie je možné ho vymedziť len na určité ostrovy. Inými slovami, cez tento Fawe by hráči dokázali zničiť cudzie ostrovy a taktiež i spawn.

S pozdravom,

MILENAJETETA

mistr140
Sponzor++

132 postů
40 reputace

IGN: mistr140
Od mistr140 » přes 5 let

@milenajeteta nehci tu vyvolávát hádky ale pokud dojde ke správné upravě permisí tak se toto stát nemůže.Například my ho využivíváme na creative a skyblock a když se tto správně nastaví není šance aby se to stalo.

Email

saffers
Majitel

5696 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Samozřejmě pokud k tomu máš co doplnit, tak samozřejmě můžeš. Repozitář je veřejný (GitHub) a issues se jen hromadí chybami na verzi 1.14 a novější.

Určitě by to ocenilo minimálně pár tisícovek uživatelů, kteří FAWE potřebují. Nastavení, permisse a další zmíněné věci jsou jen maličkosti, co v této situaci nehrají roli.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Už podľa toho čo píšete si viem predstaviť funkčnosť vášho servera. Myslim, že tu bolo povedané všetko, keď bude možnosť spojazdniť WE pre sponzorov++, určite sa to urobí. Zamykam.