Přehlížení nevhodného chovaní člena AT • Minicraft.cz

Deleted
Hráč

37 postů
16 reputace

IGN: ItzMatthewCZ
Od Deleted » přes 5 let

Zdravím a především přeji pěkný zbytek dne těm, co toto vlákno(vzkaz) čtou,

V tomto vzkazu budu poukazovat na nevhodné chování hráče xSadBejbyy. Myslím, že není potřebné vysvětlovat, kdo to je, jaký má post či co dělá. To je asi většině čtenářů jasné. V nedávné době se vyrojilo spoustu příspěvků a peticí vůči tomuto hráči. Pokud si je pořádně přečtete, tak vám asi dojde, že se mezi námi najdou i tací, kteří chování tohoto hráče přehlíží na plnou čáru a snaží se ho omlouvat či dokonce ignorovat. Z toho je mi celkem smutno. Proto tímto příspěvkem cílím na ty přehlížející. Chápu, že je xSad vaše kamarádka ale opravdu to musíte takhle přehlížet a nic nedělat, či se Bejbyy opakovaně zastávat ? ...

Dále tu mám pár fotek z chatu, názor si na něj udělejte sami. A ještě poslední věc, když jsem si chtěl na hráče stěžovat u Cyborga na discordu, kterého někdo také zmiňoval v příspěvku "Máme toho dost" tak mi řekl : "Postěžuj si Leaderovi TomasC" a to si myslím, že není správné. A) by si měl stížnost vyslechnout a vyřešit ji a za B) kdyby si všichni hráči takhle museli stěžovat k TomasC, tak chudák TomasC bude mít toho hodně a asi nebude mít na nic krom těchto stížností čas. On není v AT jediný s vyšším postem ...

A dodám, že mé chovaní není vždy dobré a přiznávám, že někdy provokuji ale Bejbyy dělá to samé a rozdíl je v tom , že já mám ban a jsem hráč, přitom Bejbyy je v AT a ban či vyhazov nedostala.

A na závěr děkuji všem, co si tento příspěvek přečetli a udělejte si na to názor sami. Ještě Dodám, že Bejbyy byla v AT 2x a dvakrát ji vyhodili, ovšem podle ní na podruhé "odešla sama" ...

fotka zde :

https://ctrlv.cz/gZfA

testrgames
Admin

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 5 let

Zdravím,

Nejsem ani na jedné straně ale osobně si myslím že odkázání tebe na TomasC není nic proti ničemu když je leader a tudíž by měl vyřizovat veškeré věci ohledně AT.

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

Zdravím, CyborgManCZ tě odkázal správně.

Tak kde je problém?

Předpokládam že jemu si to nenapsal, ale píšeš to sem.

Možná by bylo dobré to napsat již do existujicího vlákna a nezakládat zbytečné nové.

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

IGN: Amelii_
Od Amelii_ » přes 5 let

Zdravím, v AdminTeamu jsem až teď po druhé.. předtím jsem odešla, Tomas to i sám prošetřoval :D

Vzhledem k tomu, co jsem ti napsala do chatu, se ti omlouvám, ale zase vem si že jsi provokoval, jasně.. nemusela jsem odpovědět takhle zle, ale když se zamyslím nad tím, jak dlouho jsi do mě rejpal tak se pak nediv.

Šulínek.

testrgames
Admin

225 postů
349 reputace

IGN: testrgames
Od testrgames » přes 5 let

Zdravím,

dle mého názoru když tě tedy něko provokoval tak jsi mu mohla normálně říct ať toho nechá nebo dostane warn/mute (to je fuk).

Jasně rejpal do tebe, ale když jsi už v tom AT tak by bylo dobré chovat se s rozumem.

S pozdravem TestrGames

E-mail: testrgames@minicraft.cz 

Discord: lisak_

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

Od Amelii_ » přes 5 let
A mám pocit že už mu Bia psala aby toho nechal, no rejpal dal:D - Dál se vyjadřovat nebudu

Šulínek.

Deleted
Hráč

37 postů
16 reputace

Od Deleted » přes 5 let

Bia je nějaká tvá tisková mluvčí, či co a ty jsi robot, že ti přesně říká, co máš dělat ? To je tedy dost smutné, a pokud to někomu nedošlo, tak právě Bia se tu z nějakého důvodu Bejby nejvíce zastává a díky hráči Bia si většinou Bejby může říkat co chce, však ono se to nějak zamázne ... :)

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let
Hoď nám sem tie fotky z chatu, som zvedavý, nad čím sa tu tak vzrušuješ.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Amelii_
Sponzor++

196 postů
118 reputace

Od Amelii_ » přes 5 let
Nehodlám se tu s tebou dohadovat, vyjádřila jsem se dost jasně.

Šulínek.

Deleted
Hráč

37 postů
16 reputace

Od Deleted » přes 5 let

Mně je upřímně jedno, co hodláš a co ne a fotky z chatu sem dát nemůžu, jelikož je na těch fotkách i msg a ten daný hráč si to nepřeje. Děkuji za pochopení ;)

Mohl bych to teoreticky zamazat či oříznout ale tady se to moc nemá rádo, upravování snímků.