Oprava príkazu na Rezidenciu • Minicraft.cz

RayCodeCSC
Hráč

5 postů
1 reputace

IGN: Nocker112
Od RayCodeCSC » přes 5 let

Zdravím, bol by som rád, ak by sa opravil príkaz /res market sell, pretože nemáme oprávnenia. A pre istotu pozrite aj ďalšie príkazy týkajúce sa rezidencie, ktoré by mali ísť hráčom, no nejdú. Vopred ďakujem za vyriešenie.

Edit: Týka sa to servera Survival

RayCodeCSC
Hráč

5 postů
1 reputace

Tak som teda skúšal v priebehu dnešného dňa nejaké príkazy na Serveri (týka sa Survival) a našiel som pomerne dosť príkazov, ktoré by mali ísť hráčom, no nejdú. Cca polovica príkazov nefunguje tak, ako by mala.

Nebudem ich tu všetky vypisovať, pretože by to bolo na dlho, ale odporúčam vám najať si nejakého človeka, ktorý otestuje každý jeden príkaz a príkaz, ktorý nepôjde napíše a následne nahlási.

Osobne som sa zatiaľ zameral na rezidencie. Napr. ako som už písal vyššie, taký príkaz /res market sell nefunguje. Alebo to tak má byť? Pokiaľ áno, tak sa pýtam: Čo ten príkaz robí v /res ??

Na serveri sa mi veľmi páči, veľmi rád vás sem tam podporím pár desiatok eur. Ale mali by ste si v tomto urobiť poriadok. A prípadne príkazy, ktoré hráčom ísť nemajú, úplne odstrániť z /help.

Ďakujem za prečítanie.

saffers
Majitel

5707 postů
7911 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, velká část příkazů, ke kterým nemají hráči přístup a mohli by mít je zejména kvůli jednoduchosti residencí - obsahují velké množství možností a je pravděpodobné, že by se v tom někteří nevyznali. Pokud ale o to bude mít zájem více hráčů, tak k tomu přidáme přístup a doplníme to do návodů.
Příkaz /res help zobrazuje všechny příkazy, které residence nabízí a tento seznam nelze ovlivnit. Jednoduchou nápovědu ale máme po zadání /help residence.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

RayCodeCSC
Hráč

5 postů
1 reputace

saffers said:

Zdravím, velká část příkazů, ke kterým nemají hráči přístup a mohli by mít je zejména kvůli jednoduchosti residencí - obsahují velké množství možností a je pravděpodobné, že by se v tom někteří nevyznali. Pokud ale o to bude mít zájem více hráčů, tak k tomu přidáme přístup a doplníme to do návodů.
Příkaz /res help zobrazuje všechny příkazy, které residence nabízí a tento seznam nelze ovlivnit. Jednoduchou nápovědu ale máme po zadání /help residence.

Chápem, že by to (hlavne teda pre menšie vekové kategórie) mohlo byť o čosi zložitejšie na pochopenie. Ale máte pomerne dosť ľudí v A-Tíme. Čo tak im dať takú menšiu "brigádu", aby na všetky tieto príkazy napísali návod? Alebo to teda aspoň urobiť nejako tak, že keď sa hráč registruje, napíše svoj pravý vek. A napr. od veku 5 do 12 rokov budú povolené len také príkazy, a napr. od veku 15 do 18+ budú povolené hentaké príkazy. Skrátka niečo podobné, ako má VIP, Sponzor a Sponzor++.

Myslím si, že keby sa povolili takéto príkazy, tak by to zasa o niečo vylepšilo Server. Napr. hráči by mohli staviať domy, a predávať ich (/res market sell). Pretože aktuálne je teda jediná možnosť ako predať dom alebo nejakú rezidenciu, je taká, že hráč musí spamovať do chatu "Poďte /res tp new_house a kúpte si ho..." Keď sa povolia príkazy, nemusí sa majiteľ rezidencie o toto starať a jednoducho to opäť zjednodušší gameplay. 

Obchodnik003
Sponzor++

225 postů
184 reputace

IGN: Obchodnik003
Od Obchodnik003 » přes 5 let
RayCodeCSC said:

Chápem, že by to (hlavne teda pre menšie vekové kategórie) mohlo byť o čosi zložitejšie na pochopenie. Ale máte pomerne dosť ľudí v A-Tíme. Čo tak im dať takú menšiu "brigádu", aby na všetky tieto príkazy napísali návod? Alebo to teda aspoň urobiť nejako tak, že keď sa hráč registruje, napíše svoj pravý vek. A napr. od veku 5 do 12 rokov budú povolené len také príkazy, a napr. od veku 15 do 18+ budú povolené hentaké príkazy. Skrátka niečo podobné, ako má VIP, Sponzor a Sponzor++.

Myslím si, že keby sa povolili takéto príkazy, tak by to zasa o niečo vylepšilo Server. Napr. hráči by mohli staviať domy, a predávať ich (/res market sell). Pretože aktuálne je teda jediná možnosť ako predať dom alebo nejakú rezidenciu, je taká, že hráč musí spamovať do chatu "Poďte /res tp new_house a kúpte si ho..." Keď sa povolia príkazy, nemusí sa majiteľ rezidencie o toto starať a jednoducho to opäť zjednodušší gameplay.

Môžeš trochu rozviesť ten prvý paragraf? Nejako som nepochopil prečo by si delil hráčov podľa veku... Z GDPR je dosť nezmysel aby pri registrácii mali zadávať svoj vek - nepodstatná osobná informácia, jednak to odplaší potenciálnych nových hráčov, zvyšok bude proste klamať ako na uvítacej stránke Brazzers. Navyše ako to už býva človek starne, a čo bolo pred rokom už teraz platiť nemusí. K väčšine príkazov existuje aj pluginové info, (je to už chvíľa čo som na serveri bol naposledy) určite aj k rezidencii niečo také bude, čiže návody netreba, len si vygoogliš plugin a tam to máš.

+ Formality na ktoré zabúdam na začiatok Zdravím, Môžem vás poprosiť... a na koniec ďakujem Obchodnik003

MILENAJETETA
Sponzor++

1033 postů
1198 reputace

IGN: MILENAJETETA
Od MILENAJETETA » přes 5 let

Ahoj, 

S určitými nápadmi súhlasím ako napr. ohľadom právomoci k reske, že by proste mohli byť pre hráčov povolené také default príkazy, ktoré by ale neboli v základných informáciách v help rezidence, napr. že by hráč musel zadať nejaký dodatočný príkaz na zobrazenie pokročilých príkazov, niečo s pomôckou help rezidence..

A ohľadom rozdelovania hráčov podľa veku prosím už nikomu takýto nápad nehovor v aktuálnej dobe. Fakt 😄

(takýmto spôsobom by si si poštval proti sebe mnoho ľudí, keďže im chceš siahnuť na jedno zo základných práv v živote 😄) 

IGN: ADMIN MILENAJETETA

DISCORD: MILENAJETETA#0001

EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz