IGN: noobalper
Mam resku kde mam farmu zo 40 vindicator spawnermy kazdych 10 spawnerov by mali byt v 1 chunku to dobre viem idem to prave zistit noale vsak problem je tu . Ked chcem aby mi to spawnovalo vindicatorov ono sa to jakeby uzamkne a sa nespawnuju... hladam problem uz dlho ale neviem nic o tom preco to zabranuje a co . prosimaby stesa mi na to mrkly alebo mi nieco poradili je to dost dobra xp farma . a po 2. tie chunky mozu byt rozhadzane koli tomu lebo som si tu farmu presuval . no a niekto z A-T mi tie spawnery mohol bloknut alebo nieco take aby sa mi to tam nespavnovalo . za kazdu radu vamdakujem :)
-noobalper
-survival
IGN: MILENAJETETA
IGN: ADMIN MILENAJETETA
DISCORD: MILENAJETETA#0001
EMAIL: milenajeteta@minicraft.cz
IGN: XelaJeRIP
Problémů může být více, napadá mě třeba že po přesunu resky jsi v ní nenastavil mobspawn (/res set monsters t ; /res set smonsters t).Pokud ne, také může jít o bug světla způsobený přesunem v world editem. Zkus se podívat přes F3 na světlo, pokud je uvnitř více než 8 mobové se nemůžou spawnovat, to se dá vyřešit tím že dovnitř pustíš denní světlo. A pokud máš špatně přesunutou resku napiš na /helpop a poptej se adminů s wea, určitě ti rádi pomůžou.(jestli to bylo world edit bugem doporučuji nejprve přesunout)