Forge • Minicraft.cz

GuardianDev1l
Hráč

18 postů
1 reputace

IGN: DrGame8
Od GuardianDev1l » přes 5 let

Dobrý den,

rád bych navrhl nainstalování módu forge na minicraft.Tímto způsobem by se mohl fun creative posunout s roleplayem na další level a celkově by to zlepšilo zážitek hráčů.

vím , že sice by byl problém s tím aby každý věděl jak si forge zařídit a ne každý by to vůbec mohl , tento problém by se asi musel vyřešit.

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 5 let
Zdar, Podle mě je to zbytečnost, akorát to sežere výkon serveru a většina lidí ani neví jak to stáhnout a v některých případech to neví ani s návodem..

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"

Szyho27
Sponzor++

247 postů
268 reputace

IGN: Szyho27
Od Szyho27 » přes 5 let

Za mě to není špatný nápad, ale těžší na provedení. Jak zmiňoval kaktusator předemnou, je to težké na výkon serveru, a zároveň na instalaci. A když si všimneš jak běží Fun Creative momentálně, tak pochopíš že nainstalování tohodle programu by to nebylo o nic moc lepší. 

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Zdravíčko, souhlasím s kaktusem a Szyhem. Nemyslím, že by byl až takový problém s instalací, ale tím, že by to musel mít každý, kdo tam chce hrát. Navíc je dost možné, že by se kvůli tomu ani nešlo připojit s klasickým vanila Minecraftem. Pokud bude mít zájem, tak se vyjádří i @saffers

Za mě všechno, zdar!

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."