Sposob lepsieho eliminovania cheaterov - Paladin • Minicraft.cz

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

IGN: panic_exe
Od imperturbable » přes 5 let

Zdravim vsetkych ludi, co toto citaju

Prejdem rovno k veci, pri unbane sa da poziadat o ,,prehladanie" avsak tu su dovody preco to nie je dobre:

- Hrac moze pocas tohto casu vymazat vsetky subory pomocou String Removerov, SHIFT+DELETE pre neuchovavanie do kosa, Zmazat vsetky potrebne data a stringy

Cize je tu alternativny sposob ktory by to mohol vyriesit a to je Freeze a Paladin Screenshare tool 

Freeze - System, ktory by hraca ,,zmrazil"a okrem chatovania by nebol moct spravit nic, bol by tam teamspeak server alebo discord server na ktory by sa hrac musel pripojit a zdielat obrazovku cez TeamViewer alebo AnyDesk (dolezite je aby minecraft nevypol)

Paladin (paladin.ac website) - Je najlepsi prehladavaci a easy tool ktory by vam umoznil detekovat ,,skryte" takzvane ghost cheaty a pomocou tohto by ste boli schopny detekovat cheaterov lepsie, teda najlepsie pretoze tento nastroj vie prehladat cez 4500 stringov a zistit ci bol upraveny client, alebo nie pretoze sa v tomto obdobi premnozili tie ,,ghost clienty"

Je mozne tento screenshare tool dostat zadarmo viz https://prnt.sc/qkkj9m

Dovody preco by to malo byt pridane: 1. Eliminovanie cheaterov 2. Predchadzanie neopravnenym banom 3.Takmer prvy cz/sk server ktory vlastni tuto vec, cize originalne

Dakujem za pozornost, ak sa vam moja idea paci  tak feel free zanechat komentar dakujem ^.^

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdar, pri väčšine banov ohľadom cheatovania stačí video. Na lepšie SS minimálne ja potrebujem aspoň 30m-1h času, čo nemá každý jeden člen, takže sa málo kedy SSuje na našom serveri teda by som to vôbec neriešil. Čo si všímam na serveri sú zväčša cheateri čo prídu, zapnú killauru ktorú vidieť krásne na videu, teda žiadne SS sa robiť nemusi.

Za mňa zbytočnosť, nevravím že zlý nápad, ale na minicrafte nepotrebný.

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

Legenda02 said:

Zdar, pri väčšine banov ohľadom cheatovania stačí video. Na lepšie SS minimálne ja potrebujem aspoň 30m-1h času, čo nemá každý jeden člen, takže sa málo kedy SSuje na našom serveri teda by som to vôbec neriešil. Čo si všímam na serveri sú zväčša cheateri čo prídu, zapnú killauru ktorú vidieť krásne na videu, teda žiadne SS sa robiť nemusi.

Potrebujes 30min az hodinu na to aby si mu nic nenasiel, to je skvele, ale tento program ti to spravi do stotiny sekundy a kukni kolko casu usetris banalnou cinostou, dalsia vec je ze NIKDY SA NESMIE SSOVAT PRI VYPNUTI LAUNCHERU

imperturbable
Hráč

342 postů
318 reputace

Legenda02 said:

+ pri mojich banoch, pri Vajcovom bane a dalsich ludi ktory su a boli legit je smutne ze ste nas vobec neprehladali, konkretne ty si mavol rukou s tym ze nic nenajdes a proste program by ti zarucil ze hrac nema cheaty bodka

saffers
Majitel

5707 postů
7911 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

V současné době probíhá vývoj podobného SW přímo pro server, takže uvedený Paladin nevyužijeme. Samozřejmě to ale bude spíše na nerozhodné situace, kdy cheatování nelze z videa jednoznačně posoudit a jedinou variantou je kontrolova počítače konkrétního hráče.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

CrowCante
VIP

13 postů
0 reputace

IGN: CrowCante
Od CrowCante » přes 5 let

Nič tu nebolo

....

Mám rad ked mi slnko spáli tak kožu že z toho dostanem rakovinu kože

PolakJack
Sponzor++