IGN: ashley0003
Ahoj =) Tak dnes to bude Tomas_Skill_CZE přidává si na youtube jaké kolik hráče. Což se mi nelíbí. [Ferarri423] Ten člověk s tím kanálem nemá nic společného. Nechápu jaktože může mít též youtubera, když má s ním jen jedno video. Dál, Tomáš by neměl mít youtubera už vzhledem k tomu, že měl už párkrát ban. Nedávno měl ban za zneužívání práv, připojil se za jiný učet. A dostal IP ban na 10 dní. Další den ráno se dozvím že dostal Unban. Není to trochu nefér vůči hráčům kteří mají bany a unban si musí zaplatit? Youtuber mi opakovaně nadává a urážíme. Poštvává na mě lidi.
Přeji pěkný den
- Nekoušu ! :P
Zdravím
Nič proti Tomas_Skill_CZE ale chcem len dodať že sa pripojí na každý server ktorý sa nachádza v MiniCraftu a zakaždým keď vydá nové video začne písať:
All na kanál Tomas_Skill_CZE je tam nové videjko zanechajte like , odber, koment. Niečo takéto napíše 2x a odpojí sa a ide to napísať na ďalší server. Nikto iný okrem neho toto nerobí. ( Aspoň, čo som za tú dobu tu. ).
IGN: Ziky
IGN: dolettka94
Pridávam dôkaz o tom ako to napíše a odíde. Síce to neni Tomas ale jeho pomocník. http://imgup.cz/image/zcU
IGN: Tomas_Skill_CZE
nechápu co proti mě máte a jen tak pro info madgirl je 12 a Anami 14 tak nevím no ale YouTubera dostala právem protože jsem to na psal dokonce i saffers na E-mail a nikomu jsem nedaval :)
IGN: ferrari458
Nevím co proti Tomovi a Ferrarimu máte sou super. S pozdravem Adam Hurčiňák. Přeji krásný zbytek dne .