Youtuber nebo Pohroma serveru? • Minicraft.cz

ashley0003
Hráč

5 postů
2 reputace

IGN: ashley0003
Od ashley0003 » přes 8 let

Ahoj =) Tak dnes to bude Tomas_Skill_CZE přidává si na youtube jaké kolik hráče. Což se mi nelíbí.  [Ferarri423] Ten člověk s tím kanálem nemá nic společného. Nechápu jaktože může mít též youtubera, když má s ním jen jedno video. Dál, Tomáš by neměl mít youtubera už vzhledem k tomu, že měl už párkrát ban. Nedávno měl ban za zneužívání práv, připojil se za jiný učet. A dostal IP ban na 10 dní. Další den ráno se dozvím že dostal Unban. Není to trochu nefér vůči hráčům kteří mají bany a unban si musí zaplatit? Youtuber mi opakovaně nadává a urážíme. Poštvává na mě lidi.

Přeji pěkný densmiley

kissheartcheekydevil- Nekoušu ! :P

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Zdravím

Nič proti Tomas_Skill_CZE ale chcem len dodať že sa pripojí na každý server ktorý sa nachádza v MiniCraftu a zakaždým keď vydá nové video začne písať:

All na kanál Tomas_Skill_CZE je tam nové videjko zanechajte like , odber, koment. Niečo takéto napíše 2x a odpojí sa a ide to napísať na ďalší server. Nikto iný okrem neho toto nerobí. ( Aspoň, čo som za tú dobu tu. ).

Keam
Hráč

204 postů
3 reputace

IGN: Keam_Videos
Od Keam » přes 8 let

Ashley aspoň v jedné věci souhlasím. A AJ Anami má youtubera.. 

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

.

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Souhlasím s vámi.

@saffers @RandomJmeno

dolettka94
Sponzor++

48 postů
6 reputace

IGN: dolettka94
Od dolettka94 » přes 8 let

Souhlasím

Hráč

590 postů
24 reputace

IGN:
Od » přes 8 let

Pridávam dôkaz o tom ako to napíše a odíde. Síce to neni Tomas ale jeho pomocník. http://imgup.cz/image/zcU

http://imgup.cz/image/zcZ

_Ziky_
Hráč

353 postů
72 reputace

IGN: Ziky
Od _Ziky_ » přes 8 let

Spamování, tato Youtuberka co natáčí s ním dostala ban na nick madgirl, ale přejmenovala se na toto jméno, tak že je nefér, že má znovu Youtubera.

Tomas_Skill_CZE
Hráč

89 postů
6 reputace

IGN: Tomas_Skill_CZE
Od Tomas_Skill_CZE » přes 8 let

nechápu co proti mě máte a jen tak pro info madgirl je 12 a Anami 14 tak nevím no ale YouTubera dostala právem protože jsem to na psal dokonce i saffers na E-mail a nikomu jsem nedaval :) 

Adam Hurčiňák
Hráč

4 postů
3 reputace

IGN: ferrari458
Od Adam Hurčiňák » přes 8 let

Nevím co proti Tomovi a Ferrarimu máte sou super. S pozdravem Adam Hurčiňák. Přeji krásný zbytek dne smiley.