skywars • Minicraft.cz

pressed
VIP

1 postů
2 reputace

IGN: pressed
Od pressed » přes 5 let

dobrý den,  napadlo mně že by se mohlo změnit skywars na styl hypixelu. píšu to na rychlo tak se mi nic jiného nechtělo psát. 

presska <3

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 5 let

Já si myslím, že to není špatný nápad... párkrát jsem si skywars na minicraftu zahrál, a bylo mi hned jasné, že retro je již dávno mimo. Hra je nazajímavá, zdlouhavá a nehraná. Určitě souhlasím s návrhem předělat je více do skryté jméno stylu. Mohla by se z toho stát i hodně hraná minihra...

Naprostý souhlas...

//Sir : skryty některé informace

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

Jakub864
Sponzor

4 postů
8 reputace

IGN: Jakub864
Od Jakub864 » přes 5 let

dobrý nápad , souhlasím

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Můžete prosím pro ty, kteří na Hypixelu nehrají, říct jaká verze tam je? Aby to bylo více jasné @Jakub864 a @Sir_Stephan.

Já patřím mezi ně.

Děkujeme

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 5 let

@GejmronCZ

jméno skryté verze je poměrně jednoduchá... máš tam dvě verze, Normal a Insane.

Normal - na začátku si zvolíš kit, poté se dostaneš na svůj ostrov, kde jsou  truhly v nichš máš nějaké věci... pak se stavíš do středu (ten by měl být velký) kde probíhá bitva s ostatními hráči... po určité době přiletí ender dragon, jenž začne ničit okolí. A logicky... poslední vyhrává. Tato verze je docela podobná té na minicraftu, ale i tak mě připadá záživnější.

Insane - Stejné jako normal, ale dostaneš mnohem lepší věci... většinou diamantové a to hře hned dodá větší svižnost

Stejně ale doporučuji zahrát si je... těžko se to popisuje. 

IP: dohledat na internetu

//Sir : skryty některé informace

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

@Sir_Stephan

Děkuju, dokážu si představit hned jak by to mohlo vypadat. Rozhodně tedy souhlasím. Zároveň by to bylo jakoby i minihra Dragons až na to, že budete útočit i na ostatní hráče a bude to s více ostrovy a vlastními věcmi. Za mě, jen do toho! :)

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."