IGN: adameks1
Zdar, (jo, někdo o tom už možná slyšel)
Napadlo mě že by se mohlo přidat LowEnd Lobby tzn. Lobby, pro slabé Počítače
Rozhodně bych uvítal aby se to přidalo
Kdo by s tímhle souhlasil může dát 👍
// @Legenda02 Ano vím, Právě jsem chtěl napsat že bych vytvořil samostatny príspevok kde to popíšu
// OK, Upravit to bohužel nejde :P takže Spokojen? :D
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: GejmronCZ
Jakože návrh dobrej, hlavně na vyšší verze.
Noo, jenže tu je ten problém, jak by se to rozlišovalo. MC neumí skenovat tvůj PC a rozlišit jestli to je pomalý nebo ne.
Maximálně hodit při teleportu výběr jestli chceš klasik nebo LOW a podle toho by tě to tam portlo.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: bodlacek
Zdar,
Návrh dobrej, ale myslím si, že by to šlo vyřešit jinak.
Domnívám se, že to sekání způsobuje nadměrný počet entit (hlavy sp++, hologramy, etc), takže si myslím, že kdyby se počet entit zredukoval, tak by ty lagy přestaly.
(Za zkoušku to stojí :D)
"Food is love Food is life"
IGN: saffers
Zdravím, během noci jsem odebral nadbytečné hlavy na hlavním lobby.
Návrh je sice zajímavý, ale server nemá žádnou informaci o výkonu počítače hráče (nebo cokoli jiného, dle čeho by to bylo možné rozlišit) a bez automatické detekce by to nemělo smysl příliš přidávat - využilo by to jen několik jednotek hráčů.
IGN: GejmronCZ
Pravda saffe, navíc lobby je jen takový rozcestník mezi minihrami, navíc tu máš hned menu a nemusíš nikam chodit. I s 10 FPS se docela rychle připojíš na jednotlivé minihry, či si vylezeš se podívat na seznam AT (vzletět už je trošku těžší s 10 FPS - z vlastní skušenosti LULW).
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."
IGN: adameks1
saffers said:Zdravím, během noci jsem odebral nadbytečné hlavy na hlavním lobby.
Návrh je sice zajímavý, ale server nemá žádnou informaci o výkonu počítače hráče (nebo cokoli jiného, dle čeho by to bylo možné rozlišit) a bez automatické detekce by to nemělo smysl příliš přidávat - využilo by to jen několik jednotek hráčů.
@saffers Myslel jsem že by v Menu byl item (třeba Glowstonedust to je jedno co) a to by hráče napojilo na server (Lobby) kde by byla jen podlaha a jinak nic. a když by chtěl zpátky tak by na tom serveru klikl ještě jednou na ten item ale to by na tom serveru už bylo napsáno "Teleport na Lobby" - Nebo to může být ve slotě č. 9, magmacream "Teleport na Lobby"
- Napadlo mě dát nějaký příkaz, na Tagy, Značky, Denní odměny atd..
nebo to ještě nějak pořešit. ;)
a s těma hlavama co psal kaktus to být nemůže, Spíš mám dojem že to je tagama resp. villagermi (je jich tam alespoň 5) tagy, denní odměna, značky atd...
Hlavy nelagují, to mám vyzkoušený hlavy jsou v pohodě.
// Gejmrone: Jako jo, ale přeci když se kdokoli přiblíží k denním odměnách/ k tagům tak se to může/začne lagovat.
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: Cyborggg_
IGN: tophx_
Zdravím, ono by ani nemuselo byt Lobby navíc.
Stačilo aby to hráče portlo na té mapě o kousek dál.
A v profilu aby byla moźnost LowEnd Lobby.
Což je jednoduché udělat.
Ale přijde mi to jako blbina.
Poslat zprávu na webu.
E-Mail: dev@minicraft.cz