Clany • Minicraft.cz

MagicDumbledore
Hráč

4 postů
9 reputace

IGN: MartyTheDumpling
Od MagicDumbledore » přes 5 let

Zdravím,

mám návrh na clany, mohli by jste přidat ke clanům TOP žebříčky + hodnost zástupce vůdce.

„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“
MagicDumbledore

Sir_Stepan
Sponzor

250 postů
221 reputace

IGN: Sir_Stepan
Od Sir_Stepan » přes 5 let

Není to špatný nápad, ale myslím, že většinu hráčů by to nezajímalo...

l~•~l V případě potřeby mě prosím kontaktujte pomocí E-mailu Sir_Stepan@minicraft.cz l~•~l

tophx
Developer

1008 postů
748 reputace

IGN: tophx_
Od tophx » přes 5 let

A podle čeho by se mělo určovat zda je klan lepší než druhý?

Poslat zprávu na webu.

E-Mail: dev@minicraft.cz

MikiBlack
Hráč

47 postů
42 reputace

IGN: MikiBlack
Od MikiBlack » přes 5 let

Šlo by třeba u těch klanů posuzovat, kolik má celý klan odehráno hodin, na které části serveru je nejaktivnější (podle počtu odehraných hodin u hráčů), kolik členů je v klanu, kdo je vůdce.

Asi by je ještě mohlo něco najít.

#Riddim

#Dubstep

MagicDumbledore
Hráč

4 postů
9 reputace

Určovalo by se to podle statistik, všech hráčů z clanu. Sečetlo by se to a udělal by se průměr.

MagicDumbledore

KillMyCorpse
Hráč

1 postů
1 reputace

IGN: KillMyCorpse
Od KillMyCorpse » přes 5 let

Nezní to špatně, ale jak psal @Sir_Stephan, většinu hráčů by to nejspíš nezajímalo.

Přeji pěkný zbytek dne.

rakvik
Hráč

136 postů
414 reputace

IGN: bodlacek
Od rakvik » přes 5 let

Ahoj,

Sice trochu pozdě, ale zkusím se k celé věci vyjádřit podle sebe. Zní to jako zajímavý nápad, ale je zde menší problém, podle čeho se to bude určovat? Podle celkových statistik hráčů, no zlý nápad to není, ale co když bude v jednom clanu 5 lidí a v druhém 40? Trochu nespravedlivá situace. Jako další věc je ta, že to bude další zbytečná entita na lobby (hlavy atd.) už teď si spousty lidí stěžuje, že se jim to na lobby seká, proto bych prvně vyřešil tento problém (nejspíše je způsobený hlavami sponzoru++, za mě bych je dal pryč, protože jsou napsaní na webu a co se tak dívám, tak vidím, že to moc lidí nezajímá, sem tam se najde někdo, kdo by sledoval příspěvky lidí, ale moc takových lidí není.) Jako celková návrh to není špatný, ale prvně bych se soustředil, na problémy serveru a chyb, které jsou více podstatné, než nějaký žebříček clanů, na který se podívá minimum lidí na serveru.

Milujete dobré jídlo? Následujících pět měst je pro vás jako stvořených -  JenProCestovatele

"Food is love Food is life"

majlop_cz
Sponzor

75 postů
18 reputace

IGN: majlop_cz
Od majlop_cz » přes 5 let

Anketa 

// Smazáno. Důvod: Nesmyslná anketa.

Jsem 14 letý kluk který už 3roky hraje na minicraft. Máma mi zakazuje je pc a někdy se nemůžu ani najíst. Chceš se se mnou setká přijeď do tábora. Chceš se setkat s @randomjmeno pošli mu peníze. Nic víc nic míň najdeš mě aktivniho v těchto hodinách 13-20. Mám pc jen na 3 hodki tak si to musím uźít. Tak cc 

MagicDumbledore
Hráč

4 postů
9 reputace

Kaktusator_666,

nemusí to být na lobby, stačil by třeba příkaz, nebo také zde na webu a ohledně počtu, tak, mohlo by se to navyšovat dle toho, jaký máš rank, nebo za coiny by se mohly koupit nové místa, bonusy clanu, apod.

MagicDumbledore

Emeqq
Hráč

70 postů
54 reputace

IGN: Emeqq
Od Emeqq » přes 5 let

Ahoj,

mně osobně to přide jako další zbytečná věc. Jak už se tady někdo zmiňoval většinu hráčů by to pravděpodobně stejně nezajímalo a já osobně bych to asi nepřidávala. Tož, rozhodnutí nechám na ostatních.

:)))))))