Obtiažnosť na SURVIVALI • Minicraft.cz

ItzEllder
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: ItzBambusz
Od ItzEllder » přes 5 let

Dobrý deň chcel by som na survivali dať difficulty na normal alebo hard lebo na easy je to moc lahké a je to oňičom Dakujem.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 5 let

Tak na jakou obtížnost to chceš ? Survival jinak momentálně běží na normalní obtížnost.

ItzEllder
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: ItzBambusz
Od ItzEllder » přes 5 let

TomasC survival je na Easy a chcel by som to na hard lebo všetky prírodné farmy su neefektývne a je to o nicom 

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

1.) Co jsem si všiml já (pokud jsem cokoliv opoměl, tak mě doplňte), tak rozdíl mezi difficulty je snad jen ten, jak rychle ti ubíhá hunger a na spawn mobů nebo jejich dmg atd. to nemá vliv. Čiže to co navrhuješ je k ničemu. Navíc spoustu hráčů má VIP nebo SPONZORA a tak ani jídlo prakticky nepotřebují (já vůbec).

2.) Navýšit spawn mobů by se dal, ale to by se musel vyjádřit tady pan @saffers protože to bude mít vliv na plynulost serveru a je snad jediný, kdo to může udělat.  Na survivalu se už mnohokrát upravoval spawn mobů, takže je to prostě o tom jak to momentálně server zvládá bez lagů.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."