Survival Portal plugin • Minicraft.cz

AbcGame
Sponzor

5 postů
2 reputace

IGN: AbcGame
Od AbcGame » přes 5 let

Zdravím rád by som navrhol aby sa na survival pridal plugin na portály ... myslím že dosť hráčov by to potešilo a uvítalo to ... bol by to jednoduchý spôsob premiesňovania medzi rozsiahlejšími stavbami a pod .. ..

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdravím,

plugin tam je, len vy hráči ku nemu nemáte prístup. Tieto práva majú len niektorí členovia AT. Inak, pre hráčov by som to určite nedával, ale uvidíš, čo ti k tomu napíšu ostatní členovia.

RandomJmeno
Operátor

2199 postů
1149 reputace

IGN: RandomJmeno
Od RandomJmeno » přes 5 let

Zdravím, osobně si myslím, že by to přineslo hlavně spoustu "volně poházených portálů po přírodě" a dost hráčů by ani netušilo, proč a co je někam teleportovalo. Jako menší alternativu se kterou by nemusel být velký problém bych bral výtahy, které jsou například na Creativech.

Email: randomjmeno@minicraft.cz

Moje fakty o Minicraftu

Můj YouTube kanál

Můj Twitch

Můj Instagram

AbcGame
Sponzor

5 postů
2 reputace

Od AbcGame » přes 5 let

tak samozrejme že rozhodnutia záležia na vás ...  mno neviem osobne som sa s týmto pluginom stretol na viacerých serveroch a nevšimol som si teda že by ich hráči len tak stavali len tak random ...  mne išlo skôr o to že takýmto spôsobom by sa dali efektívne pospájať viaceré miesta bez nutnosti warpov ... ( vzhladom k tomu aké množstvo ich už na serveri je to nutí hráčov vymýšlať stále nezmyselnejšie názvy pre portály) takto by to bolo efektívnejšie ... ale mám teda otázku na vedenie a spol . ... je nieaká možnosť že by mi také portály vytvoril člen teamu na požiadanie ?  ( keby videl presne danné miesta a bolo by jasné že by nemali navádzať hráčov len do random priestoru) 

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let
Zdravím Nie. Hrací tuto výhodu nemaju. Robiť to môžme len eventerom

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
To co se tu řeší je jedna věc. Druhá je ta že někdo by udělal do jezírka nebo části oceánu skrytý teleport do pasti. Jestli si myslíš že vymýšlí hloupé názvy warpu.... No představ si že by měli všude portály po přírodě. Neví jak to vnímáš ty ale já to vidím tak že AT by neřešil už nic jiné než zabití přes random portál... Neboli by to nebyl ani tpakill. Takže určitě to za mne nepřipadá v úvahu. A myslím že by se mohli přidat maximálně ty výtahy.

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

AbcGame
Sponzor

5 postů
2 reputace

Od AbcGame » přes 5 let

Dobre v poriadku chápem váše argumenty ... ale teda posledná otázka ... čo keby takéto portály mohli modi/helperi/buildery  (v podstate tý ktorí majú funkciu a právo tie portály vytvárať) podla vlastného úsudku a uváženia tie portály hráčom stavať ...  tým by sa zamedzilo bezpočtu zbytočných portálov a stále by bola výhoda že by na servere fungovali ... (napr. mám rozostavaných viacej fariem .. s tým že každá je na iného moba ... a vzhladom k tomu aby to nebola velká záťaž ich nechcem stavať úplne vedla seba ... takže keby mi mod postavy tie portály na presne danných miestach nemal by byť problém s tým že budú chaoticky všade rozmiestnene ... ( ano môže sa stať že niekto komu ten portál admin postavil na určitom mieste tak všetko okolo zbúra a urobí tam trapku .. avšak dalo by sa tam lahko dohladať vynníka a okamžite port zničiť čím by sa predišlo dalšiemu zneužitu a následne hráča za to potrestať) ... pri takomto spôsobe by to bolo možné podla mňa celkom efektívne kontrolovať .

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

Zdravím,

ako hráčom vám pomáhame až až + si myslím že máte dosť práv, takže ajtak nesúhlasím s tým, aby ste mali vlastne ďalšiu výhodu od nás členov.

AbcGame
Sponzor

5 postů
2 reputace

Od AbcGame » přes 5 let

Legenda02 nič v zlom ... ale jediná vec pri ktorej mi reálne nieaký mod/helper atď ... pomohol bol prípad premiestnenia stavieb zo starého sveta ...  a dosť pochybujem že som jediný ktorý nieako pomoc členov teamu nieako extra nepotreboval ... pre istotu napíšem aj toto ... neber to prosím ťa ako urážku nechcel som tým uraziť ani teba a ani nikoho z teamu verím že vaša prítomnosť na serveri je dôležitá . Ale celkovo neviem prechopiť prečo tu tak vehementne odsudzuješ tento nápad ... ano hlavný problém chápem ( bojíte sa chaosu keby sú portály všade) ... keď som navrhol provizorné riešenie ideš sa tu ohrazovaťť že až až pomáhaš hráčom ? prepáč ale načo si na pozícií helpera keď sa ti nepáči že pomáhaš hráčom ? a načo máš v popise citujem „Ak môžeš, pomôž druhým. Ak to nemôžeš urobiť, aspoň im neškoď..“  ... :)

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

Chcel som tým povedať, že pomáhame hráčom napríklad s WE, čo nie je naša povinnosť.