SheepWarfare Mapa • Minicraft.cz

ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 5 let

Dobrý den, jsem rád za přidání SheepWarfare. A chci se zeptat, jestli by bylo možné přidat starou mapu. Například Furnace. 

ItzTuta_ 

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
Ahoj stavěl jsem obě mapy jako sweetland a i Toxic a i lobby na minihru... Mapy se saffersovi líbili protože se nebugovali a zároveň jsem je stavěl tak aby se nedalo za nic schovat. Chci aby na sebe mohli střílet a nedalo se např skovat za stromy nebo za hory... Pokud by se nedalo nikam např doskákat..... Bylo by to ideální ale ohledně starších map si nejsem moc jistý... Momentálně jsem ještě na táboře ale až budu doma tak se rád vrhnu na další nové mapy. Ocenil bych kdyby se zapojili i hráči.. A místo starých by mohli postavit nějaké nové pěkné mapky. Osobně nejsem pro přidání starých map.. Nýbrž pro postavení úplně nových a pěkných map... Jednu starší jsem viděl.. (nelíbila se mi absolutně vůbec...) pěkný zbytek dne. :)

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

ItzTuta_
Sponzor++

165 postů
139 reputace

IGN: ItzTuta_
Od ItzTuta_ » přes 5 let

Dobrá, ale když už jsme u designu map. Sweetland za mě nejlepší mapa. Ovečky jdou přehodit, ostrovy jsou u sebe v dobré vzdálenosti. Ale u ostatních dvou se to říct nedá. Ostrovy jsou od sebe daleko, takže nepřehodím ovečku na úhlopříčku mapy. Doporučuji ostrovy dát blíž k sobě. Další co je docela problém. Na mapě OldTown je moc plotů. Když stojím za plotem a hodím ovečku zasekne se. Pokusím se také postavit nějakou dobrou mapu. A alespoň bych OldTown vyměnil za starou mapu Medieval. Ta byla hezká a dobrá. 

ItzTuta_

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdarec,

OldTown je tiež nová mapa, ktorú staval včera Kaktusator. Súhlasím aby boli mapy bližšie pri sebe. @saffers

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
Co se týče mojí druhé mapy Toxic postavil jsem půlku mapy u které mi pomohl funkeks s mostem neboť jsem ten den musel narychlo odjet na tábor... Mapa je postavena do hodiny... A u té poloviny když se dávalo rotate jsem už nemohl být a musel naléhavě odejít. Pokud vám to přijde že je daleko tak se může přisunout ale neměly by tam být chyby jako s tím plotem aspoň pokud vím. Ale pokud se nedá přehodit jsem pro aby to bylo blíž.

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

saffers
Majitel

5710 postů
7915 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, mapy jsem posunul a ploty zredukoval.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdarec,

Díky, zamykám