IGN: adameks1
Zdar,
napadlo mě že by se mohlo na web přidat něco jako motto nebo motd
Každý si to bude muset upravit v nastavení účtu a zobrazovat se to pak bude na jeho profilu
Příklad: napíšeš si na Motto: "Miluju seznamky" klikneš na potvrdit a zobrazí se to na profilu (nad Věkem/Bydlištěm)
tam může být cokoliv :D Zase to ale nesmí porušovat všeobecná pravidla a pravidla fóra
Kdo souhlasí 👍👍
Kdo se chce vyjádřit: 👇👇👇
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
Legenda02 said:Zdravím,
od kedy je motto "milujem seznamky" ?
Nevím, :D To mělo být spíš jako příklad může tam být cokoliv :D Ať už opravdové motto, nebo jen smyšlené😂
"miluju seznamky"
asi si myslel něco jako toto: "Někdy když mlčíš, říkáš mnohem víc." nebo "Rána, kterou zasadil přítel, se nehojí!"
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
Legenda02 said:Neviem či vieš, čo znamená motto, ale milujem seznamky to určite byť nemôže :D:D
viem, viem.....
Už jsem to i psal, že to nemusí být real motto :D že to může být i dvouslovné :D
IGN: SadEmo
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.
IGN: BecauseOfMe
Za mě dobrý nápad mít prostor napsat si něco takhle viditelně na profil a nemuset používat kolonku "bydliště" (+rep)
Only I can change my life. No one can do it for me. (CAROL BURNETT)
Peřiňák said:Za mě dobrý nápad mít prostor napsat si něco takhle viditelně na profil a nemuset používat kolonku "bydliště"
(+rep)
Jop.
Sharkmens_Hry said: Nevím hlavně ani moc k čemu... Když by hráči chtěli mohli by si to doplnit do podpisu... Např by tam bylo Trust only to your self... Atd... Ale nevím k čemu by to bylo tu na fóru... Za mě zbytečnost :/
Tak to co máš v podpisu vidíš jen ty a ostatní v příspěvcích ale na profilu nic takového není, takže by to zase něco přineslo.
IGN: Trinityscanlon
Souhlasím
https://www.youtube.com/channel/UCO-OXynpoQWJAwkHes1gytw?sub_confirmation=1