Návrh - "motto" • Minicraft.cz

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 5 let

Zdar,

napadlo mě že by se mohlo na web přidat něco jako motto nebo motd

Každý si to bude muset upravit v nastavení účtu a zobrazovat se to pak bude na jeho profilu

Příklad: napíšeš si na Motto: "Miluju seznamky" klikneš na potvrdit a zobrazí se to na profilu (nad Věkem/Bydlištěm)

tam může být cokoliv :D Zase to ale nesmí porušovat všeobecná pravidla a pravidla fóra

Kdo souhlasí 👍👍

Kdo se chce vyjádřit: 👇👇👇

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdravím,

od kedy je motto "milujem seznamky" ?

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

Od adameks1 » přes 5 let
Legenda02 said:

Zdravím,

od kedy je motto "milujem seznamky" ?

Nevím, :D To mělo být spíš jako příklad může tam být cokoliv :D Ať už opravdové motto, nebo jen smyšlené😂

"miluju seznamky" 

asi si myslel něco jako toto: "Někdy když mlčíš, říkáš mnohem víc." nebo "Rána, kterou zasadil přítel, se nehojí!"

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Neviem či vieš, čo znamená motto, ale milujem seznamky to určite byť nemôže :D:D

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

Od adameks1 » přes 5 let
Legenda02 said:

Neviem či vieš, čo znamená motto, ale milujem seznamky to určite byť nemôže :D:D

viem, viem..... 

Už jsem to i psal, že to nemusí být real motto :D že to může být  i dvouslovné :D

👇👇👇

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
Nevím hlavně ani moc k čemu... Když by hráči chtěli mohli by si to doplnit do podpisu... Např by tam bylo Trust only to your self... Atd... Ale nevím k čemu by to bylo tu na fóru... Za mě zbytečnost :/

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

BecauseOfMe
VIP

13 postů
6 reputace

IGN: BecauseOfMe
Od BecauseOfMe » přes 5 let

Za mě dobrý nápad mít prostor napsat si něco takhle viditelně na profil a nemuset používat kolonku "bydliště" smiley (+rep)

Only I can change my life. No one can do it for me. (CAROL BURNETT)

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

Od adameks1 » přes 5 let
Peřiňák said:

Za mě dobrý nápad mít prostor napsat si něco takhle viditelně na profil a nemuset používat kolonku "bydliště" smiley (+rep)

Jop. 

Sharkmens_Hry said: Nevím hlavně ani moc k čemu... Když by hráči chtěli mohli by si to doplnit do podpisu... Např by tam bylo Trust only to your self... Atd... Ale nevím k čemu by to bylo tu na fóru... Za mě zbytečnost :/

Tak to co máš v podpisu vidíš jen ty a ostatní v příspěvcích ale na profilu nic takového není, takže by to zase něco přineslo. 

👇👇👇

Trinityscanlon
Hráč

4 postů
4 reputace

IGN: Trinityscanlon
Od Trinityscanlon » přes 5 let

Souhlasím

https://www.youtube.com/channel/UCO-OXynpoQWJAwkHes1gytw?sub_confirmation=1