FC spawn diskuze v. 2 • Minicraft.cz

Wexid
Sponzor

25 postů
43 reputace

IGN: Wexid
Od Wexid » přes 5 let
Jelikož jste mi vlákno ohledně nového spawnu zavřeli chvíli předtím než jsem stihl zareagovat, tak si udělám nové. Něco málo k novému spawnu: No vzhledem k tomu, že se ohledně toho spawnu lidé hádají asi 2 měsíce po přidání, tak to o něčem vypovídá + co se týče toho, že si na nové spawny lidi vždy stěžovali tak to byli většinou jedinci a né celý skupiny (kritika na ten Bejbyin byl hlavně proto, že trošku křivý). Navíc v tom už uzavřeném vlákně se kladně k tomu spawnu vyjádřili jen ti co ho stavěli a pro přidání nového spawnu bylo asi 17 lidí (Liky na prvním příspěvku) proti 3. Dále je tam taková jeskyňka, kde je saffers a banda vedení a-teamu jak si tam předávají gandžu, což mi přijde morálně jinde. Sice proti gandži samotné nic nemám, ale dávat to na spawn je fakt hloupé a to jsem nemluvil o těch instagram tunelech. Jako poslední řeknu, že ten spawn je nedostatečný, příliš prázdného místa, které je vyplněno nějakými pruhovanými domky. Co by tam mělo býti za spawn: Jak sem si postupně četl to vlákno tak mi svitala naděje, že byste mohli přidat ten spawn se čtyřma věžičkama, jak zmínil PolakJack. Pak to tam rozmluvil nějakej papli. Ale za mě byl tento spawn zdaleka nejlepší a vzhledem k tomu, že ten spawn nechtěli jen ti co tu hrajou relativně krátce tak ten spawn ještě ani nemohou znát a neví co je dobrý. Slibuju vám, že budete ze spawnu se čtyřma věžičkama šťastní. Toť bude vše, napsal jsem to za nás co tu už nějakej pátek hrajeme a ty co chtějí náš spawn s věžičkama PS: Díky kamarádi, že stě si to dočetli až sem. C:

Wexid
Sponzor

25 postů
43 reputace

Od Wexid » přes 5 let
S pozdravem Wexid

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdravím,

čo sa týka predavaní gandži a pod. je to z môjho hladiska nevhodné a na server, kde hrajú 12yo. deti to určite nepatrí. Bohužial som si to nevšimol, ak mi to ukážeš, zmažem to. Tak isto ako bol nad spawnom zavesený (obesený) ForeverNothing som sa snažil zmazať, no bohužial mi to nešlo :D, ak ma uvidíš na serveri, ukáž mi tie nevhodne veci ktoré určite zmažem. 

Inak, stačí dať upraviť, doublepost je zakazaný.

Ďakujem krásne.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let
Nevieš náhodou, na ktorej parcele je defaultne postavený tento nový spawn? Hodilo by sa mi ID, ak by si náhodou vedel @Wexid Díky

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Wexid
Sponzor

25 postů
43 reputace

Od Wexid » přes 5 let
No, je to na parcele hráče D3rass nebo tak nějak se jmenuje, když projedeš jeho parcely tak bys to mohl najít. :))

Wexid
Sponzor

25 postů
43 reputace

Od Wexid » přes 5 let
Co se týče té jeskyňky s trávou, leze se tam někde z boku, takže když to objedeš po obvodu tak bys to měl najít @Legenda02

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

Zdar,

Našiel som len toto - http://prntscr.com/oks7y3 a to mi nepríde nejak nevhodne. Takže to nejak riešiť nebudem, ale díky.

Wexid
Sponzor

25 postů
43 reputace

Od Wexid » přes 5 let
Vpoho, předtím tam bylo něco jiného, ale Scar3cr0w_ to už asi stihl změnit. ... Teď, potom řešení se zakecala hlavní myšlenka a to zda by se nepřidal ten spawn se čtyřma věžičkama.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let
Myslím, že k tomu sa už dosť jasne vyjadril saff. Nemá cenu sa pýtať na už zodpovedanú otázku.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

Zdravím,

Vy, čo sa vám nepáči tento spawn, čo sa nezídete a nepostavíte nejaký nový? Ako, písať, aký je škaredý a neviem čo vie každý. Ako písal Jack, Saff sa vyjadril, keď bude nejaký nový, nahodí sa, myslím že tu nie je čo riešiť. Zamykam.