IGN: VacantRS
Měl sem nápad že by na server mohly přidat něco jak práce v domech třeba něco jako job že by ste za mise dostávaly coiny že by ste měli třeba uklidit garáž. Uklidili by ste ji a pak misi ukončily a dostaly coiny. A podobně a nebo že by ste si mohly za 500 coinů koupit vlastní dům a pak ho upravit. (návrh podle hry House Flipper) tohle byl muj návrh jestli někdo má nějaké vilepšení návrhu tak napište. PS: Srry za gramatiku mám poruchu
IGN: SadEmo
Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.
IGN: adameks1
@Sharkmens_Hry Naprosto Souhlasím, RPG mám i rád. takže bych to využíval.
- Př. Zabil bys bossa, dostal bys nějakou věc a za to bys to směnil.
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: GejmronCZ
Jen teď doplním....saff má něco s odměnami a questy už rozdělaného. Nevím jak přesně to bude vypadat, ale rozhodně na tom pracuje už dlouho. Nápad s RPG se mi líbí, to rozhodně, ale saff bude určitě proti, protože tento typ serveru se vytěžuje opravdu hodně a není to lehké naprogramovat, postavit ani optimalizovat. Sice by to určitě mělo úspěch, ale kdyžtak tak už jako externí server jako je Vanila. No a do toho se saffovi asi chtít úplně nebude. Znám asi 2 servery tohoto typu a jestli by chtěl Mini prorazit ještě více s tímhle, tak by se musel hodně, hodně snažit a to jak ve stavbách, tak v questech, příběhu atd. Já osobně chci založit server ještě teď v létě tohoto typu. Nic neřeknu, nebojte, ale bude to hodně moc práce a tuny a tuny vychytávek, které jen tak někoho nenapadnou. (já a brácha máme představivosti s těmahle kravinama fakt dost XD).
BTW @Sharkmens_Hry s tebou bych si chtěl popovídat někde osamotě, třeba na FB: GejmronCZ jestli se tam nemáme.
Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)
Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.
"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."