mise s domy za peníze • Minicraft.cz

VacantRS
Hráč

12 postů
1 reputace

IGN: VacantRS
Od VacantRS » přes 5 let

Měl sem nápad že by na server mohly přidat něco jak práce v domech třeba něco jako job že by ste za mise dostávaly coiny že by ste měli třeba uklidit garáž. Uklidili by ste ji a pak misi ukončily a dostaly coiny. A podobně a nebo že by ste si mohly za 500 coinů koupit vlastní dům a pak ho upravit. (návrh podle hry House Flipper) tohle byl muj návrh jestli někdo má nějaké vilepšení návrhu tak napište. PS: Srry za gramatiku mám poruchu

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdar,

Vedel by som si to predstaviť, no na minecraft to asi nie :D

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
Hmmm nedělal bych to pro dům ale spíše pro server.. Jako celý... Takové RPG třeba pro farmáře sehnat tohle a tohle nebo rybář.. Nachytej mi to a to a tím by se i zvyšovala dovednost něco jako se navyšuje job. A třeba by na mapě byl umístěn drak a pod ním jeho dračí jezdec a ten by měl quest aby jste mu prinesli z jiného questu třeba zlatou minci která by se dala získat pouze z jiného questu... No radši bych RPG :D napište taky... Ale dům mi osobně přijde malý.. A dost o ničem... + nějaké questy na rpg by byli například za coiny... Pak nějaké podle hodnosti.. Nebo i podle postavení dle rady bronzový bojovník až platina bojovník atd... A každej by měl jiné označení v chatu byli by tam např i cechy. Noo osobně bych se do toho s kymkoliv vrhl a klidně začal stavět mapu pro rpg svět... Nejdřív nějaké město nebo osadu a pak další království atd.. Že by postupně přibývala. Dejte palec nahoru jestli by se vám to líbilo. :) ale jen barák... No přijde mi to nic moc :/

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt

VacantRS
Hráč

12 postů
1 reputace

IGN: VacantRS
Od VacantRS » přes 5 let

Sharkmens_Hry to je dobrej nápad ale chtěl bychs tím nějak pomoct

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 5 let
Určitě to pak někdy chci navrhnout.. Začít i pracovat na mapě pro to... Ale nevím jak mi zbude čas takže uvidí. Ale sám bych to uvítal a vrhl se na to a věřím že každý hráč má něco svého... A každý by mohl něčím přispět... Ať už nápad.. Nebo test všech bugů a okrajů mapy... Ale i např by mohli pomáhat ostatním hráčům... Například jeden hráč bude mít quest nachytej pro rybáře 80 ryb... Budou to moci plnit oba ale třeba jeden ten co bude pomáhat bude moci pomoct nachytat jen 20 ryb atd... A pak dostane část zkušenosti nebo peněz z questu. Takže by ei mohli pomáhat např v guildě nebo mezi sebou ve friendech :D rád se na to pak vrhnu :) i bych mohl pak někdy začít stavět na to mapu.

Kontakt

Wexid
Sponzor

25 postů
43 reputace

IGN: Wexid
Od Wexid » přes 5 let
To stealněte z nějakýho jinýho serveru, těch je v Česku dost a Night by se zbláznil navíc. :D

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 5 let
@Mazzuleth to by mohla být zkouška a kdyby se to hráčům líbilo mohli by jsme zkusit udělat i ten rpg svět... Sice to zabere nějaký čas ale myslí že by to hráče nalákalo a že by to za zkoušku stálo.

Kontakt

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 5 let

@Sharkmens_Hry Naprosto Souhlasím, RPG mám i rád. takže bych to využíval. 

- Př. Zabil bys bossa, dostal bys nějakou věc a za to bys to směnil. 

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

Od SadEmo » přes 5 let
Inu teď jsem na táboře a pak mám pár projektu ale jako vedlejší projekt se na to pak vrhnu :)

Kontakt

GejmronCZ
Sponzor++

536 postů
391 reputace

IGN: GejmronCZ
Od GejmronCZ » přes 5 let

Jen teď doplním....saff má něco s odměnami a questy už rozdělaného. Nevím jak přesně to bude vypadat, ale rozhodně na tom pracuje už dlouho. Nápad s RPG se mi líbí, to rozhodně, ale saff bude určitě proti, protože tento typ serveru se vytěžuje opravdu hodně a není to lehké naprogramovat, postavit ani optimalizovat. Sice by to určitě mělo úspěch, ale kdyžtak tak už jako externí server jako je Vanila. No a do toho se saffovi asi chtít úplně nebude. Znám asi 2 servery tohoto typu a jestli by chtěl Mini prorazit ještě více s tímhle, tak by se musel hodně, hodně snažit a to jak ve stavbách, tak v questech, příběhu atd. Já osobně chci založit server ještě teď v létě tohoto typu. Nic neřeknu, nebojte, ale bude to hodně moc práce a tuny a tuny vychytávek, které jen tak někoho nenapadnou. (já a brácha máme představivosti s těmahle kravinama fakt dost XD).

BTW @Sharkmens_Hry s tebou bych si chtěl popovídat někde osamotě, třeba na FB: GejmronCZ jestli se tam nemáme.

Nejsem jen hráč, jsem verný hráč :)

Pokud chceš s nečím pomoct, napiš.

"Král, co musí říkat, že je král není pravý král. To ostatní jej nazvou sami králem. Pak tepr bude král."