Job • Minicraft.cz

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

IGN: kepka950
Od kepka950 » přes 5 let
Ahoj na survivalu se dostává strašně málo money za job- horník, stavitel a možná i další. A jak se řešil ten problém s LVL , tak jsem měl na stavitel 92lvl a teď mám 57. prosím o opravu. Děkuji kepka950

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdravím,

Sú s tým len problémy, ja navrhujem nastaviť každému 0, vybavené.  Wipe je wipe, malo by vám všetko ajtak zmiznut, je to reset sveta. To, ze máme presúvať resky je celkom blbosť, ale tak sa rozhodlo, tak je.

TomasC
Sponzor++

1199 postů
813 reputace

IGN: TomasC
Od TomasC » přes 5 let

Kepka tu ale nic nepíše o nějakých residencích, jen že když má velký lvl na horníkovi tak nedostává žádné peníze. Ikdyby se mu nastavila 0, tak to nemění pořád nic na faktu a na problému na který poukazuje.

Saffers už o tom ví, navíc sám i říkal, že už to opravoval -> viz changelogy ze 7.8 a 6.8

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

Tome, viem ze o reskách nič nevraví. Tým som len chcel povedať, že už to je hlúposť presúvať, kedže to má byť reset sveta, nie len update.. 
S jobsom boli problémy vtedy, keď tento hráč napísal saffovi, aby zvýšil ten xp lvl v jobs, aby dostávali viac money. Keď to urobil, celé sa to pokašlalo a doteraz su s tým problémy. Preto navrhujem to celé zresetovať, každý od 0 a tak isto sa stanovanie tie xp (money) na daný lvl

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

Od kepka950 » přes 5 let
Proč by se to mělo resetovat , když se jedná hlavně o ten update? To když hráč za několik let nasbírá několik věcí a postaví několiv staveb, tak to má kvůli updatu ztratit mi nepřijde jako normální rozhodnutí a ohledně lvl to platí stejně. A to co píšeš, že kvůli mě musel saff zvýšit xp v lvl je ještě větší blbost. Podle mě o této situaci nic nevíš a jen si se doslech pár informací o kterých jsi si udělala obrázek podle svého. Někdy mi tvé rozhodnutí nepřijdou v pořádku, ale to naštěstí vidí i výše postavení lidé.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

No neviem, majitel mi písal, že si sa v noci sťažoval s tým, že to dáva málo penazí. Navyšil to a ráno ako som prišiel, si mal 3 miliardy a zopár hráčov malo 200 jobs lvl. No dobre, rieš si to s niekym, kto tu má viac rozumu, ja som len nejaký blbec, máš pravdu.

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

Od kepka950 » přes 5 let
Děkuji, konečně rozumná řeč. @saffers poprosím, aby si prozkoumal ještě job, protože spoustu lidí si ztěžuje, já mám na horník lvl 94 a dostávám např: stone 2.81$. Kolik dostává asi hráč s 1lvl 0.05$? Děkuji

SadEmo
Sponzor++

210 postů
320 reputace

IGN: SadEmo
Od SadEmo » přes 5 let
Saffers se k tomu vyjádřil v changelogu. Beru to tak že je to vyřešeno a vlákno Zamykám.

Buď sám sebou, všichni ostatní už jsou totiž zabraní.

Kontakt