IGN: Kulisek654
Čest, nejsem si jist kam to napsat, tak to hodím sem..
Dneska jsem si šel zahrát na server , přesněji skyblock a vyskočí na mě todle -> https://ctrlv.cz/XGfr
Ze začátku jsem se divil, co to je (měl jsem -1.2 m) tak jsem začal klasicky vydělávat, prodáváním enchant věcí.. následně po pár minutek ze servera mi začal psát toalete s tím, že jsem ho scumnul o spawner a že jsem Maticka654, kterého ani extra neznám ._.
Po chvíli diskuze mi řekl, že jsem chodil za ostatní účty kde jsem scumoval lidi a posílal to na svůj učet. V tuto chvíli mi došlo, že při mém "nic nedělání" se na mě chtěl někdo portnout, většinou to přijímám, pokud to není nějaký otravný týpek, také mám pocit že právě jeden z nich byl Maticka. Sotva jsem se rozkoukal, poslali mi prachy, hodili spawner a dřív než jsem stihl zareagovat, tak byl fuč.
Takže se ke mně prostě portl týpek, dal mi prachy, spawner a odpojil se takto mi to udělali mám pocit 3 týpci a trest uznávám, protože nemám žádné jiné důkazy, jak se obhájit..
Jen bych chtěl dát vědět, že právě takovýdle způsob tahu mohou někteří lidé použít, aby někomu zničili hru.. každopádně chápu, proč jste mi tento trest zvolili a jelikož nemám žádný důkaz, ale vy jo (hádám že z logu) tak je to 1:0 proti mě..
Díky za pozornost.
Hezký zbytek dne!
PS: Ty peníze si tam zase vydělám a hrát tam nepřestanu, chce to jen trocha trpělivosti ;)
IGN: Kulisek654
Tak v podstatě nechci nic.. jen dát vědět, že jsem nikoho nevobral.. ale jak jsem psal, důkazy na to nemám, tak ted všichni myslej, že jsem scammer..
Jak stále hraji? nevím.. :D
Dělám admina v jiné hře a máme tam také forum (nechci dělat reklamu) , kde jsou aj počítačoví experti, a když po mně chtěli jakésy paragrafy PC tak já vubec nevěděl . _. , čiže v tomto já se vůbec nevyznám..
Aj tak díky