IGN: ForeverNothing
Ahoj, určitě víte že na FunCreativu je nový spawn, a ty co neví tak se to teď dozvěděli, každopádně je celkem normální že se mění FC spawn, ať už kvůli období (zima, léto) nebo protože byl už starší.
Spoustu hráčů si ale na nový spawn začalo stěžovat, ať už kvůli zbytečnostem, které na něm jsou. nebo desing spawnu, a proto jsem se rozhodnul vybrat věci, které vadí spoustu hráčům.
1. Jak bylo zvykem, na spawnech se oběvovali hráči s nejvíce hodnoceným parcel/y, nejvíce počtu hodin a nejvíce odehraným časem za měsíc, na novým spawnu chybí hráči podle hodnocení parcel.
2. Kombinace stromů. 3 typy stromů, oak, spruce a jungle, dle mého to není tak dvakrát pěkné.
3. Zbytečná místa na spawnu. Zde na novém spawnu je spoustu míst, které jsou prostě zbytečné, a dle mého se nehodí na spawn. Například:
Jeskyně, divná, spoustu daných pavučin, prostě patlanina
Místečka pro nějaký hráče, proč ? Dle mého hodně zbytečné, prostě k ničemu
Instagram tunel, dle mého prostě reklama, další zbytečnost.
4. Kombinace dřevěných domů, s prasmarinovými blocky, prostě se to nehodí.
5. Řeka, mi prostě připadá ošiděna, taková suchá, né prohloubená.
6. Základní příkazy, dle mého to stačí jednou, né pětkrát, a dva od sebe 10 blocků.
Jako poslední věc, že hráčům spawn vadí, jsou texty kolem spawnu.
Kdo má stejný názor, prosím dej reputaci, děkuji.
//edit: Návrh je hlavně pro změnení spawnu.
IGN: PolakJack
Nahrať ten starý spawn hádam ešte z 2016 / 2017. Tie 4 vežičky, bolo tam všetko potrebné. A tie nápisy sa dajú považovať ako porušenie pravidla 3.5.3, takže dám nejaký čas vlastníkom pozemkov, nech to zmažú. Ak tak nespravia tak sa na to vrhnem potom ja, ale s príslušnými následkami.
E-mail: polakjack@minicraft.cz
IGN: adameks1
adameks1 said:@FøreverNøthing Nesouhlasím.
Tento spawn se mi líbí. Možná i víc jak ten předchozí :D
Takže jsem Pro, aby zůstal.
a je tam i celkem pár schovek na schovku :D
Spawn je velice amatérsky postavený, takže dle mého se jako spawn nehodí. K tomu nesedí spawnovací blok, není přesně v prostředku parcely. Spawn má spoustu jak říkáš "schovek" které jsou úplně zbytečné na tomhle spawnu. Jak říkal polak, že bych chtěl vrátim spawn z roku tak 2016 který měl 4 věžičky, tento spawn sice byl jednoduchý, ale dobrý. Tento spawn je spíše přeplácený než dobrý, je tam spoustu materiálu který se prostě k sobě nehodí (př. Oceánový stavby s dřevěnými stavbami). Musím ale přiznat, že farma a mosty jsou jediný věci, které na spawnu oceňuji.
IGN: adameks1
PsychoRhyme said:adameks1 said:@FøreverNøthing Nesouhlasím.
Tento spawn se mi líbí. Možná i víc jak ten předchozí :D
Takže jsem Pro, aby zůstal.
a je tam i celkem pár schovek na schovku :D
Spawn je velice amatérsky postavený, takže dle mého se jako spawn nehodí. K tomu nesedí spawnovací blok, není přesně v prostředku parcely. Spawn má spoustu jak říkáš "schovek" které jsou úplně zbytečné na tomhle spawnu. Jak říkal polak, že bych chtěl vrátim spawn z roku tak 2016 který měl 4 věžičky, tento spawn sice byl jednoduchý, ale dobrý. Tento spawn je spíše přeplácený než dobrý, je tam spoustu materiálu který se prostě k sobě nehodí (př. Oceánový stavby s dřevěnými stavbami). Musím ale přiznat, že farma a mosty jsou jediný věci, které na spawnu oceňuji.
Dobře, jak myslíš klidně ať je klidně prázdnej spawn :D
Nebo by se mohl obnovit úplně první spawn který kdy na FC byl.
To by taky nebylo úplně od věci.
Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614
IGN: papli
Můj názor na tento současný spawn je velice kladný. Spawn je slušně propracovaný. Ano, něco chybku má jak bylo zmíněno v tvém příspěvku PsychoRhyme ale člověk není robot aby vyhověl každému přání lidu. 100 lidí, 100 chutí. Takhle to vidím já a za takovýhle spawn by se nemusel stydět kdejaký server! Podle mě by měl zůstat.
IGN: Bia24
Email: Bia24@minicraft.cz
Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/
Run away, and don't forget.