Nový FC spawn • Minicraft.cz

ForeverNothing
Hráč

28 postů
41 reputace

IGN: ForeverNothing
Od ForeverNothing » přes 5 let

Ahoj, určitě víte že na FunCreativu je nový spawn, a ty co neví tak se to teď dozvěděli, každopádně je celkem normální že se mění FC spawn, ať už kvůli období (zima, léto) nebo protože byl už starší.
Spoustu hráčů si ale na nový spawn začalo stěžovat, ať už kvůli zbytečnostem, které na něm jsou. nebo desing spawnu, a proto jsem se rozhodnul vybrat věci, které vadí spoustu hráčům.

1. Jak bylo zvykem, na spawnech se oběvovali hráči s nejvíce hodnoceným parcel/y, nejvíce počtu hodin a nejvíce odehraným časem za měsíc, na novým spawnu chybí hráči podle hodnocení parcel. 
Odeslaný screenshot obrázek2. Kombinace stromů. 3 typy stromů, oak, spruce a jungle, dle mého to není tak dvakrát pěkné. 

Odeslaný screenshot obrázek3. Zbytečná místa na spawnu. Zde na novém spawnu je spoustu míst, které jsou prostě zbytečné, a dle mého se nehodí na spawn. Například:

Jeskyně, divná, spoustu daných pavučin, prostě patlanina

Odeslaný screenshot obrázek

Místečka pro nějaký hráče, proč ? Dle mého hodně zbytečné, prostě k ničemu

Instagram tunel, dle mého prostě reklama, další zbytečnost.

4. Kombinace dřevěných domů, s prasmarinovými blocky, prostě se to nehodí.

5. Řeka, mi prostě připadá ošiděna, taková suchá, né prohloubená.

6. Základní příkazy, dle mého to stačí jednou, né pětkrát, a dva od sebe 10 blocků.
Odeslaný screenshot obrázekOdeslaný screenshot obrázekOdeslaný screenshot obrázek

Jako poslední věc, že hráčům spawn vadí, jsou texty kolem spawnu.

Kdo má stejný názor, prosím dej reputaci, děkuji.

//edit: Návrh je hlavně pro změnení spawnu.

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 5 let

Nahrať ten starý spawn hádam ešte z 2016 / 2017. Tie 4 vežičky, bolo tam všetko potrebné. A tie nápisy sa dajú považovať ako porušenie pravidla 3.5.3, takže dám nejaký čas vlastníkom pozemkov, nech to zmažú. Ak tak nespravia tak sa na to vrhnem potom ja, ale s príslušnými následkami.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

ForeverNothing
Hráč

28 postů
41 reputace

Souhlasím s návrhem spawnu, tento spawn patří k mým nejoblíbenějším.

Lqwxi
Hráč

1 postů
1 reputace

IGN: ForeverLoser
Od Lqwxi » přes 5 let

Súhlasím. ;)

XAJAKYSk
Hráč

1 postů
1 reputace

IGN: 3xcelityy_
Od XAJAKYSk » přes 5 let

Jj tento spawn je hrozný postavte nový :D

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 5 let

@FøreverNøthing Nesouhlasím. 

Tento spawn se mi líbí. Možná i víc jak ten předchozí :D  

Takže jsem Pro, aby zůstal. 

a je tam i celkem pár schovek na schovku :D

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

ForeverNothing
Hráč

28 postů
41 reputace

adameks1 said:

Spawn je velice amatérsky postavený, takže dle mého se jako spawn nehodí. K tomu nesedí spawnovací blok, není přesně v prostředku parcely. Spawn má spoustu jak říkáš "schovek" které jsou úplně zbytečné na tomhle spawnu. Jak říkal polak, že bych chtěl vrátim spawn z roku tak 2016 který měl 4 věžičky, tento spawn sice byl jednoduchý, ale dobrý. Tento spawn je spíše přeplácený než dobrý, je tam spoustu materiálu který se prostě k sobě nehodí (př. Oceánový stavby s dřevěnými stavbami). Musím ale přiznat, že farma a mosty jsou jediný věci, které na spawnu oceňuji. 

adameks1
Sponzor++

1199 postů
436 reputace

IGN: adameks1
Od adameks1 » přes 5 let
PsychoRhyme said:
adameks1 said:

Spawn je velice amatérsky postavený, takže dle mého se jako spawn nehodí. K tomu nesedí spawnovací blok, není přesně v prostředku parcely. Spawn má spoustu jak říkáš "schovek" které jsou úplně zbytečné na tomhle spawnu. Jak říkal polak, že bych chtěl vrátim spawn z roku tak 2016 který měl 4 věžičky, tento spawn sice byl jednoduchý, ale dobrý. Tento spawn je spíše přeplácený než dobrý, je tam spoustu materiálu který se prostě k sobě nehodí (př. Oceánový stavby s dřevěnými stavbami). Musím ale přiznat, že farma a mosty jsou jediný věci, které na spawnu oceňuji. 

Dobře, jak myslíš klidně ať je klidně prázdnej spawn :D 

Nebo by se mohl obnovit úplně první spawn který kdy na FC byl. 

To by taky nebylo úplně od věci.

Najít hráče Email Facebook Twitter Instagram Steam YouTube Zpráva DC: adameks1#2614

👇👇👇

papli
VIP

7 postů
8 reputace

IGN: papli
Od papli » přes 5 let

Můj názor na tento současný spawn je velice kladný. Spawn je slušně propracovaný. Ano, něco chybku má jak bylo zmíněno v tvém příspěvku PsychoRhyme ale člověk není robot aby vyhověl každému přání lidu. 100 lidí, 100 chutí. Takhle to vidím já a za takovýhle spawn by se nemusel stydět kdejaký server! Podle mě by měl zůstat.

Bia24
Sponzor++

123 postů
178 reputace

IGN: Bia24
Od Bia24 » přes 5 let
Zdravím, sama jsem pár chybek zaznamenala. Jistě ten starý s čtyřmi věžičkami byl skvělý a měla jsem ho moc ráda, na druhou stranu musíte si uvědomit, že tento je o trochu modernější. Jsou tam asty třeba. Sama si ale pamatuji ještě úplně první spawn co na FC byl, takový barevný a parcely co byly okolo měly úroveň.. Což se teď neděje, parcely okolo jsou nechutně postavené a nápisy, to samé. Spawn bych tolik neměnila, ale parcely okolo ano a říkám to i když vím, že sama tam mám jednu. Vaše Bianka

Email: Bia24@minicraft.cz

Discord: Asani /Na Minicraft discordu jako Bia/

Run away, and don't forget.