Lvl na survivalu navíc = Ban • Minicraft.cz

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

IGN: kepka950
Od kepka950 » přes 5 let
Ahoj přepošlu sem přesně to co jsem poslal Zoubkovymuskritkovy : Ahoj jsem hráč kepka950, ledenda02 je na mě už delší dobu zasedlý, ignoruje mě, a snaží mě naštvat. 3.7 byla na serveru chyba, kterou jsem nahlásil a řešila se. Kvůli tomu, že všem hráčům to dalo 2x více lvl než mělo, tak jsem dostal ban za to, že jsem chtěl dělat horníka. Celou noc jsem nešel spát, abych si vydělal a teď mi chce legenda vše co jsem si vydělal sebrat a dává mi ban a vyhrožuje mi a snaží se mě schodit před ostatníma. Odpoledne jsem nahlásil Sharkovy chybu. Nevidím důvod trestat mě, když ty lvl využívaly všichni na serveru. Server by se měl zachovat fér a nechat mi money a dát UB. Včera večer tu chybu řešily Saffers a TomasC. Nevím co víc bych napsal, jen že mě mrzí že je na mě legenda takovej a není to poprvé co mi dal ban jen pro jeho uspokojení. Jeho schopnosti bych nechal prověřit a bojím se o svoje res když je legenda na mě takovej a nikdo jiný ty res nepřesouvá. Děkuji kepka950

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

IGN: ImB0T
Od ImB0T » přes 5 let

Zdravím,

Neviem ako sa ti vyhrážam, vôbec nerozumiem čo píšeš. Ban si dostal hlavne zneuzitie chyby, ktorou si zarobil 3 miliardy. Neviem, či ti to príde v pohode, no mne teda rozhodne nie. 
A inak, vobec nerozumiem, ako som na tebe zasadnutý, ako ťa ignorujem a pod.. Tento ban by dostal každý hráč, nevidím na tom nič zle.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

+ týmto spôsobom si určite obchádzal AFK systém bugnutím myšky, ktora zároven stavala a kopala - http://prntscr.com/oaejak

//Sorry za doublepost, neskôr som si to uvedomil.

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

Od kepka950 » přes 5 let
Ano podívej se jak se ke mě chováš a nechápu proč. Chybu jsem zneužil díky tomu , že jsem v tu danou dobu neměl na výběr, tak mi 1,5miliardy odeberte jako bug ,ale stejně je to nespravedlivé, chybu v tu danou chvíli mohl využít kdokoliv a řešíš jen mě. A to že píšeš, že jsem měl bugnutou myš není pravda, držel jsem tlačítka rukou, takže nevím co zase na mě zkoušíš, aha už vím zase mě snaziš ponížit o něco víc. Tímto bych chtěl, aby tu tu diskuzi semnou vedl někdo jiný z A-teamu. Děkuji kepka950

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

laughlaughlaughlaugh Celú noc si držal tlačítko, že za sekundu si vykopal a postavil blok 2x. To ti neuverí nikto, mal by sa tu vyjadriť @saffers
// a preto, keď som ráno prišiel, si obchádzal afk systém :D :D momentálne sa sám ponižuješ..
Díky.

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

Od kepka950 » přes 5 let
Proč bych nemohl, když mi jde o peníze, máš nějaký důkaz, že jsem neměl myš v ruce? Pochybuju! Také bych byl rád, kdyby se vyjádřil saff. A ráno jsem ti normálně odepsal a to by asi klávesnice nebo myš nedokázala sama od sebe. Ps: já se určitě sám neponižuji jen ty máš tu nutnost mě tahat dolů.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

Prečo by si nemohol obchádzať AFK system, ked ti ide o peniaze? laughlaughlaughlaugh, No lebo to je porusenie pravidiel:D:D

kepka950
Sponzor++

29 postů
28 reputace

Od kepka950 » přes 5 let
Afk systém je, kdybych měl bugnutou myš, ale tu jsem neměl, takže se to počítá, jako bych stavěl budovu a potom bych ji zboural.

ImB0T
Sponzor++

1073 postů
1397 reputace

Od ImB0T » přes 5 let

Najprv napíšeš, že prečo by si ho nemohol obchádzať, ked ti šlo o peniaze. Teraz napíšeš, že to nebolo obchadzanie, ja neviem čo vlastne chceš. Asi to uzavriem a počkám, kým sa vyjadrí  @saffers

saffers
Majitel

5697 postů
7902 reputace

IGN: saffers
Od saffers » přes 5 let

Zdravím, ban je oprávněný, nahlašoval jsi mi jen problém s tím, že z práce dostáváš málo peněz. Jinak držet obě tlačítka myši najednou několik hodin bez viditelných přestávek nevypadá moc věrohodně.

E-mail     Facebook     Twitter     Instagram     YouTube     Zpráva