MargotakCZE- ničenie uzemia • Minicraft.cz

Ghost1cek
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Ghost1cek
Od Ghost1cek » přes 6 let

Ahojte, chcel by som nahlásiť hráča MargotakCZE. Prišiel na moje uzemie na ktorom som žiaľ nemal resku a ničil mi ho a staval si tam svoje. Pokušal sa ma zabiť a hovoril mi že som low a pod. Niekolko krat som ho vyzval aby odišiel no neuspešne. Nešiel mi screen tak som ho aspoň odfotil. https://ctrlv.cz/GIsA

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Ahoj,

• nedodal si súradnice ani miesto, kde sa to stalo, takže môžem len predpokladať, že to je tvoja súčasná reska "zemak"
  • za posledných 5 hodín okolo daného miesta, ktoré som vyššie uviedol, hráč "MargotakCZ" nevykonával žiadne zmeny, takže mi dodaj presnejší čas, kedy sa daný priestupok odohral
  • v prípade obťažovaňia hráčom je najlepšie si vytvoriť resku a potom mu dať move f alebo ho kicknúť z resky

Až mi dodáš potrebné informácie tak to môžem začať riešiť.

E-mail: polakjack@minicraft.cz

Ghost1cek
Hráč

2 postů
0 reputace

IGN: Ghost1cek
Od Ghost1cek » přes 6 let

Približne 16:10 a áno pri mojej reske. MC nehram dlho čiže prikazy ešte moc nepoznám. A oprava nicku: MargotakCZE

PolakJack
Sponzor++

1497 postů
1271 reputace

IGN: PolakJack
Od PolakJack » přes 6 let

Zmeny v krajine v blízkosti tvojej terajšej resky som teda vrátil tak, ako to bolo predtým. Keďže sa nejednalo o nejaký masívny alebo veľký grief tak ho nepotrestám. Návody ako si zabezpečiť majetok sú na serveri, takže si to prípadne podľa toho sprav. Keby sú s ním nabudúce nejaké problémy tak ho stačí len reportnúť a daný člen AT to vyrieši namieste. Uzatváram.

E-mail: polakjack@minicraft.cz